Aktywne Wpisy
MurLand +123
Jak sobie przypomnę, umowy śmieciowe za czasów PO za 1200zl przy 14% bezrobociu to mnie skręca.
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa

urzedniczatv +64
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.

Samoloty, zwłaszcza jety zjadają śmigłowce na śniadanie. Jak nie one, to peloty.
Nie wiem jak tym latać, nisko? Wysoko, to samoloty zajadają. Nisko, też znajdą i powodzenia w uciekaniu.
Jak dolecisz nad cel, to dostaniesz bułę z czołgu, jeśli nie zje pelota i samolot.
Śmigłowce to mięso.
Takie moje zdanie.
#warthunder
Mam z rok przerwy i nie jestem na bieżąco.
@reddin: Mówiłem, że tak będzie. W teorii miałoby tak
P-lot < czołg lekki < czołg MTB < helikopter < samolot < P-lot
W praktyce to nie działa, bo helikoptery powinny wspierać wspierać piechotę, niszczyć pojazdy naziemne i nie pojawiać się tam, gdzie mogą być p-loty, oraz samoloty. Tego nie da się dobrze zbalansować.
@orkako: No wszystko wskazuje na to, że masz rację. Helikoptery zdejmuje wszystko, nie ma opcji nawet zbliżyć się do terenu potyczki. W trybie symulacji nic nie widać, dostajemy gonga z nikąd.
1. Spawn w Leo A1A1. Widzę, że leci we mnie pocisk z Mi-4. Nie mam gdzie się schować (pustynia), więc staram się uciekać w bok. Nie trafia we mnie, ale wybuch był na tyle blisko, że zaczął pożar i uszkodził silnik. Brak gaśnic, więc ginę.
2. Spawn w AA. Śmigłowiec wisi tak daleko, że moje pociski