Wpis z mikrobloga

co przygotowac na rocznice zwiazku? poki co wymyslilam:

- zamawainie pizzy
- ogladanie filmu ''Uwierz w Ducha''
- robienie gofrow
- romantyczne piosenki (np Ed Sheeran ''Perfect'' )

czym jeszcze moge urozmaicic ten dzien? chcialabym zeby byl jak najbardziej wyjatkowy i romantyczny, a pomyslow juz brak
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fineee: brzmi jakbyś byla facetem, bo to plan na spotkanie z różowym. Zabierz go gokarty(karting), lub wakeboarda/flyboarda. Jeśli mieszkacie na śląsku lub w okolicach krakowa to jedźcie do energylandii. Pokaz chlopakowi, ze nie jestes tylko pierogiem do ruchania lub przyzwoitym inkubatorem dla dziecka. Pokaż mu, ze jestes rozrywkowa osoba :)
  • Odpowiedz
Olać rocznice, codziennie powinno być tak samo. Zmuszanie sie do aktów desperacji z racji jakieś daty jest chore. Wczoraj miałem rocznice ślubu, który nic nie zmienił w życiu, wiec jak co roku pominąłem ten fakt. Myśle, ze trzeba byc zaangażowanym cały rok, nie tylko w rocznicę czy walentynki.
  • Odpowiedz
@fineee atencjuszki nie powinny mieć wstępu na vikop. Chcesz wiedzieć? Luz. Z tego co widzę to on Cie zostawi, a może Ty jego. Prędzej czy później, śmierdzi mi to nastoletnia miłością z twojej strony. Tbh, on się znudzi jak będziesz taka romantyczna 24h.
  • Odpowiedz