@fineee: brzmi jakbyś byla facetem, bo to plan na spotkanie z różowym. Zabierz go gokarty(karting), lub wakeboarda/flyboarda. Jeśli mieszkacie na śląsku lub w okolicach krakowa to jedźcie do energylandii. Pokaz chlopakowi, ze nie jestes tylko pierogiem do ruchania lub przyzwoitym inkubatorem dla dziecka. Pokaż mu, ze jestes rozrywkowa osoba :)
@fineee może jakieś gry planszowe, zależnie albo jakaś normalna, albo jakaś dla par, ale kojarzę kojarzę tylko ego love, raczej skomplikowana nie jest, ale nawet fajne
Nie ma większej żenady niż traktowanie seksu jako prezent. @Marynasz: @Hedage: @sublingual: @zkumorkiembenc: @Tichy: @Pix777: współczuje wam c-------o współżycia - jeśli takowe w ogóle macie. Jeśli tak to porozmawiajcie poważnie z dziewczyną/ chłopkiem o swoich potrzebach.
Olać rocznice, codziennie powinno być tak samo. Zmuszanie sie do aktów desperacji z racji jakieś daty jest chore. Wczoraj miałem rocznice ślubu, który nic nie zmienił w życiu, wiec jak co roku pominąłem ten fakt. Myśle, ze trzeba byc zaangażowanym cały rok, nie tylko w rocznicę czy walentynki.
@fineee atencjuszki nie powinny mieć wstępu na vikop. Chcesz wiedzieć? Luz. Z tego co widzę to on Cie zostawi, a może Ty jego. Prędzej czy później, śmierdzi mi to nastoletnia miłością z twojej strony. Tbh, on się znudzi jak będziesz taka romantyczna 24h.
spotkałam się z dziadem z #tinder lat 35 a ja mam 21 w #poznan i on wie gdzie mieszkam czy powinnam zmienić mieszkanie a jeśli tak to czy ktoś chce to odstąpię swoje i szukam nowego może tez ktoś ma
- zamawainie pizzy
- ogladanie filmu ''Uwierz w Ducha''
- robienie gofrow
- romantyczne piosenki (np Ed Sheeran ''Perfect'' )
czym jeszcze moge urozmaicic ten dzien? chcialabym zeby byl jak najbardziej wyjatkowy i romantyczny, a pomyslow juz brak
Komentarz usunięty przez moderatora