Aktywne Wpisy
jankowski90 +139
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
rales +251
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
Specjalnie na tą okazje wykonałem nóż którego raczej nie powtórzę - stal W2 z bardzo widoczną linia hamon czyli twarde ostrze i troszkę mniej twardy grzbiet, na rękojeści mający około 15 tysięcy lat ząb trzonowy mamuta, stabilizowany czyli przesycony żywicą co uwydatniło kolory ale tez bardzo wzmocniło dość kruchy materiał.
Oczywiscie do noza dołączona jest ręcznie szyta pochewka.
Licytacja trwa do godziny 20:00 w Niedziele 23 września, wygrany wpłaca kwote tutaj https://zrzutka.pl/pwfh78
Zaczynamy od 1 zł, licytujemy w tym wpisie. Oczywiscie jesli ktos chce wesprzec naszego kolege w nierównej walce z chorobą córki moze wpłacic pare złotych na strone podana wyzej.
Dziekuje wszystkim za udział, osobom chcącym poprzeszkadzać dziękuje troszkę mniej :)
#trollsky #robertt1969 #wykop #pomoc #knifeboners
No problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawzajem.
@robertt1969: powodzenia!
(jak coś to ja już odpadam ty musisz się wykazać)
@robertt1969 @Trollsky @mbt_g @zeemzy (bo powinniście być zainteresowani)
Komentarz usunięty przez autora
@zeemzy
Panowie, wymiękliście? ;D