@EnderWiggin: no ale nie przyjmie, Ty se doniesiesz gdzie tam chcesz, jedynie co to mogą mu terminal zabrać. zajebista "kara", jak na następny dzień będzie miał nowy terminal. a wierz mi, że zaden operator nie wypowie umowy, bo ty doniosles.
@soxn: tobie sie przyda, skoro o takie bzdury pytasz kapusiu
@soxn: a co cię tak boli jak ktoś prowadzi swój biznes? :D nie odprawiają ci warunki to tam nie kupuj. Znajomy prowadzi sklep i np jak ktoś przychodzi tylko po fajki lub bilet autobusowy i płaci kartą to on traci na tej sprzedaży. Chyba ze p------------e do urzędów ma służyć zwróceniu na siebie uwagi to rozumiem. Niektórzy tak mało znaczą w życiu, że muszą kombinować xD
@vuxiu: ale ja nigdzie nie napisałem że "zgłaszam", tylko czy z własnej woli mógłbym p----------ć taki sklep w razie "wu" - zapytałem czysto teoretycznie :) a tu sranie nieziemskie :D
#gownowpis
@soxn: tobie sie przyda, skoro o takie bzdury pytasz kapusiu
Znajomy prowadzi sklep i np jak ktoś przychodzi tylko po fajki lub bilet autobusowy i płaci kartą to on traci na tej sprzedaży.
Chyba ze p------------e do urzędów ma służyć zwróceniu na siebie uwagi to rozumiem. Niektórzy tak mało znaczą w życiu, że muszą kombinować xD
https://www.wykop.pl/link/4479247/karta-nawet-za-zapalki-minimalna-kwota-platnosci-to-lamanie-przepisow/
Tylko zastanawia mnie po co masz to robić?