Aktywne Wpisy
Mirki, dostałem awans na kierownicze stanowisko w pracy, było kilku chętnych z o wiele większym stażem ale kierownictwo postawiło na mnie, mimo że praktycznie nie ubiegałem się o ten awans. Teraz w robocie bedzie straszny kwas i gadanie, nie lubie takich akcji, jak sobie poradzić z tą sytuacją?
Dodam że nikt z załogi ogólnie nie brał pod uwagę mojej osoby na to stanowisko, także dla wszystkich zaskoczenie duże...
#praca #pracbaza #zalesie
Dodam że nikt z załogi ogólnie nie brał pod uwagę mojej osoby na to stanowisko, także dla wszystkich zaskoczenie duże...
#praca #pracbaza #zalesie
koszkadra +144
Cześć, z tej strony Olek Balcerowski, Przemek Żołnierewicz i Michał Kolenda.
Jesteśmy na zgrupowaniu przed meczem z Austrią, który rozegramy w czwartek, 23 lutego w Sosnowcu. Zapraszamy na AMA (Ask Me Anything) na Wykopie dziś (w środę), 22 lutego od godziny 17:00. Czekamy na pytania!
#ama #sport #koszykowka #ciekawostki
Jesteśmy na zgrupowaniu przed meczem z Austrią, który rozegramy w czwartek, 23 lutego w Sosnowcu. Zapraszamy na AMA (Ask Me Anything) na Wykopie dziś (w środę), 22 lutego od godziny 17:00. Czekamy na pytania!
#ama #sport #koszykowka #ciekawostki
#studia #informatyka #gdansk
@fantomastagoria: Nie ma to kompletnie znaczenia. W IT zdecydowanie bardziej liczy się to, co faktycznie potrafisz (i potrafisz udowodnić podczas rekrutacji).
@fantomastagoria: BYwają firmy, które mają programy "graduate", bywają tez i takie, które wpisują studia wyższe w liście wymagań. Ale generalnie naprawdę nie ma to znaczenia. Jesli chodzi o IT to jakiekolwiek studia wyższe są warte tylko tyle, ile pozwolą ci się realnie nauczyć.
Więc jeśli chcesz tam iść, bo naprawdę można zdobyć
@spidero: Zaznaczę tylko, że ewentualne studia wbijają w pewien rytm nauki. I to ewentualnie jest zaleta. Jeśli ktoś nie ma samodyscypliny żeby uczyć się samodzielnie, to studia mogą się okazać jakoś tam przydatne.
Komentarz usunięty przez autora
@lis6502: Rozwiniesz? Bo aż mnie zaintrygowałeś...
@DarekMarek: Nie jestem przekonany czy jest to wymóg którego się sztywno trzymają, ale nawet jesli tak jest, to nie wymagają kierunku technicznego. A tego już jestem pewien.
Komentarz usunięty przez autora