Wpis z mikrobloga

  • 0
@Matril ładna, ale nie wybrałbym do kuchni frontów bez rączek. Często jak coś pichcisz w kuchni to ręce są brudne i za każdym razem łapiesz w tym przypadku za fronty budząc je.

Blat to Egger halifax?
  • Odpowiedz
@Matril wlasnie jestem na etapie poszukiwan wykonawcy malej kuchni o dlugosci 3 metrow w stylu z Twojego zdjecia tzn. biala plus drewniany blat - doradzisz ile za metr to dobra cena?
  • Odpowiedz
@Matril te frezy jako uchwyty to największy dramat współczesnych kuchni. Codziennie dziękuję Bogu, że mogłem wcześniej się z tym spotkać i u siebie tak nie zrobiłem.
  • Odpowiedz
Bez szału, ale czego oczekiwać jak moda na kuchnię, z białymi lakierowanymi profilami, jakimiś blatami z ładną faktura drewna i z szybamami na ścianach nie zmienia się od 8 lat. do tego dużo świecideł i ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Matril: umieszczenie w zakręcie kuchni zlewu i kuchenki, tak blisko siebie to zło ( ͡° ʖ̯ ͡°) tylko patrzeć jak przy zmywaniu ktoś łokciem lub plecami trąci np rączkę od gorącej patelni. Not approved.
  • Odpowiedz