Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
25 lvl here, 2 miechy temu wyprowadziłem się z domu w celu wyjścia ze #!$%@?. Mieszkam teraz z taką 2 lata starszą loszką. Zakumplowaliśmy się. No i ona dziś rano do mnie, że musi się za mnie wziąć (w sensie ogarnąć mnie), bo widzi że siedzę całymi popołudniami w domu i nigdzie nie wychodzę. Ja na to, że póki co słabo zarabiam i dlatego nie chcę #!$%@?ć kasy. Ona na to, że to wymówka (ma rację xD) i wcale nie muszę stawiać loszkom nie wiadomo czego żeby się ze mną spotykały, kawa/herbata wystarczy. Chce mi tak BTW założyć Tindera bym sobie kogoś znalazł xD. Ciekawy jestem co ona o mnie myśli. Bo ja jej o swoim życiu prywatnym w zasadzie nic nie mówię (bo go tak jak typowy #przegryw nigdy nie miałem xD), ale przy tym staram się maskować, śmieszkuję z ludźmi i nie mam obaw przed odezwaniem się do innych, w tym do różowych. Czego ona chce? Widzi że jestem #!$%@?ą i chce mi pomóc? Robi to, bo jak sama mówi lubi pomagać ludziom? Ja jej nigdy w życiu nie opowiem historii mojego #!$%@?, bo to mój największy kompleks i nie chcę by ludzie o tym wiedzieli. Bo taka prawda, ktoś kto w moim wieku ma social skille z różowymi na poziomie piętnastolatka nie może być szanowany przez innych.

#kiciochpyta #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 13
@ciasta_diva: @AnonimoweMirkoWyznania: ja planuję właśnie wynająć pokój, pewnie będzie z parę osób na chacie. Jak ktoś się do mnie przyczepi, że ciągle siedzę w pokoju, to mu powiem do słuchu... Priorytetem jest znalezienie współlokatorów, którzy nie palą ani nie imprezują. Niech tylko spróbują wietrzyć smogiem w zimie, lać wodę albo nie segregować śmieci, to będą mieć #!$%@?.