Wpis z mikrobloga

@astri: Dobre odkopanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) 3:28 miód "ale to by miało sens w momencie gdyby wpłaci tysiąc osób te 6 zł czy dwa tysiące to wtedy jest to realna szansa na to że można już szszszsssszz... no.. tak.. z.. tym.. O. Samolotem lata. Piecze dupsko strasznie, nie wiem czemu,nie wiem czemu.Z dystansem,z dystansem." @ArkadiuszF: Potrzebuje, ale to ma sens w momencie gdyby
  • Odpowiedz
@astri:
Jak można mając patronite, jeszcze żebrać o kasę, to jest jakiś nowy poziom bycia zachłannym, poza tym jeszcze listy wysyłać, bilety, chuje muje.
Wiedziałem o tej akcji już dawno temu, ale jak odtworzyłem ten film, to znowu się w-------m xD
Najlepiej, żeby cały internet się zrzucał i nawet nie wymagał od grubego nagrywania filmów, no wtedy to Marcinek byłby przeszczęśliwy.
K---a, że temu gościowi nie wstyd, mniej rigczu niż
  • Odpowiedz
@marek-jan:
Jak zamiast 1000-2000 wpłaci np. 999 osób, to za karę przez tydzień będą dejliwlogi z Ciechocinka z 2008 roku, bo artysta nie będzie miał pieniążków na zupkę chińską, albo na paliwo, żeby pojechać z Marianem do centrum handlowego, i nie będzie miał co nagrywać.
  • Odpowiedz