Aktywne Wpisy

bedejutro +60

troglodyta_erudyta +437
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz

Kingston HyperX DDR3 2GB 1333MHz CL9 Blu i problem taki ze mam te 8 gb ale wszystko dziala w 1066 mhz...Co zrobić zeby wszystkie chodzily w 1333MHz ?W bosie musze cos przestawic ?Moze oddac Goodram i kupic Kingstona z 1333Hz?Moja plyta glowna to Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-D2H-USB3 (Socket 1155) Z góry dzieki za pomoc !
#pcmasterrace #gry #informatyka #steam #komputery
@dimo04: Zgaduję, że dałeś za to około 120 złotych. Na Twoim miejscu oddałbym i kupił jedną 8 GB, a tamtych dwóch się pozbył (sprzedał; jak masz jakiś komputerowy w pobliżu to jest szansa, że przyjmą).
Polecałbym takie cuś:
https://www.morele.net/pamiec-hyperx-fury-ddr3-8gb-1600mhz-cl10-hx316c10fb-8-637825/
Po drugie sprawdź jak masz oznaczoną płytę - może ona pracować w trybie DualChannel. To znaczy, że masz kilka sposobów na wsadzenie pamięci. Najczęściej spotykane opcje to:
1) parami: GR, GR, KG, KG
2) przeplot: GR, KG, GR, KG
U Ciebie jest prawdopodobnie przeplot.
Goodramy masz jednostronne. Nie wiem jaką masz wersję Kingstonów, ale w
@foxbond: A dlaczego miałoby nie działać?