Wpis z mikrobloga

@enzojabol: nawet nie klikam tego pajaca, zeby nie nabijac mu wyswietlen, choc wiem ze to bez znaczenia ale kieruje sie ideologia, nie szanuje go po prostu.

Polecam za to posluchac - nie obejrzec teledyski tylko posluchac najnowszej plyty Eminema, bo r------l i momentami chwytam sie za glowe jak cisnal tych "mainstreamowcow" w negatywnym tego slowa znaczeniu. Mocny rap i technicznie nie do opisania slowami.
LanaDelRey - @enzojabol: nawet nie klikam tego pajaca, zeby nie nabijac mu wyswietlen...
  • Odpowiedz
Polecam za to posluchac - nie obejrzec teledyski tylko posluchac najnowszej plyty Eminema, bo r------l i momentami chwytam sie za glowe jak cisnal tych "mainstreamowcow" w negatywnym tego slowa znaczeniu. Mocny rap i technicznie nie do opisania slowami.

@LanaDelRey: x k---a d
  • Odpowiedz
@enzojabol:

widzi w tym jakiś "przekaz"?

Ehhhhh za każdym j-----m razem.
Już pomijając same okoliczności w jakich powstał ten kawałek, to czy muzyka nie może po prostu bawić, sprawiać przyjemności? Są zdecydowanie lepsze sposoby na zaszczepianie w ludziach pewnych wartości niż klepanie pseudo głębokich tekstów pod jednostajny bit.
  • Odpowiedz
@LanaDelRey: trudno inaczej skomentować n-te wysrywy jak to eminem nie r------ł njuskulowców, zdradzę Ci sekret, nie zrobił tego xD

i nie, nie jaram się lil pumpami i większością nowych raperów ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@SirFenshi: @LanaDelRey: Ta piosenka ma nie być "mądra" ale ma się nadawać na imprezy, też nie ogarniałem guczi gang na początku bo przecież ten tekst "ruchalem nauczycielke, ale d----a" jest durnowaty XD, ale na impreze się nada i nie którzy na tym budują swoją tworczość, koniec końców zarabiają kokosy na śpiewaniu o niczym.
  • Odpowiedz
@enzojabol: Jak szczerze nie przepadam za jednym ani drugim, tak mnie ten kawałek zwykle bawi :) Szczególnie widać tu inwencję kanyego, który dla odmiany postanowił zrobić coś śmiesznego. Mógł dobrać do tego na przykład kudiego nie jakąś małą skrzecząca pompę, no ale...
  • Odpowiedz