Do nowych smartfonów iPhone XR, iPhone XS i iPhone XS Max nie będzie dodawana przejściówka ze złącza Lightning do jacka 3.5 mm, umożliwiająca podłączenie słuchawek przewodowych. Co więcej, pomimo tego, że nowe iPhone'y są drogie jak nigdy wcześniej, Apple wciąż dodaje do nich fatalne ładowarki 5 V / 1 A. ( ͡º͜ʖ͡º)
Mamy 2018 rok, a Apple do smartfonów za 3729 - 7219 złotych dołącza wolne ładowarki, za pomocą których urządzenia ładowały się będą około 3 godzin, jak nie więcej.
@drevlov: ale czemu mam wywalać dobre słuchawki? Mam kilka par na kablu, wszystko do kosza? "Wygodniej" to sprawa subiektywna. Dla Ciebie tak, dla kogo innego nie.
ale czemu mam wywalać dobre słuchawki? Mam kilka par na kablu, wszystko do kosza?
@wojniz: mój dziadek narobił zapasów benzyny ołowiowej w latach 90 a ci źli producenci samochodów robią teraz silniki na bezołowiową, hurr durr, piniondze tylko chcą ciągnąć.
trendy (nie mówię o trendach modowych, tylko technologicznych) są takie, że rezygnuje się z kabli, i to jest fakt. zaakceptuj to, albo przestań mieć pretensje, że firmy idą z duchem
może dlatego że szybkie ładowanie niszczy baterię..?
@flamner: Miałem OP3T z Dash Charge, 5V 4A, 20W i nic się nie działo z telefonem, po 2 latach telefon trzymał z 6 godzin intensywnego użytkowania ( ͡°͜ʖ͡°) A ładował się 30 minut do 50-60%. Aktualnie odliczam dni do premiery 6T (。◕‿‿◕。)
Przecież nikt was nie zmusza do kupowania IP. Po to mamy wybór na rynku żeby każdy znalazł coś dla siebie. Niektórzy psioczą na ceny flagowych samsungów ja mam na to wywalone bo nie używam ich produktów jeżeli już miałbym brać to xiaomi z androidem. Zaleta IP jest iOS który jest w mojej opinii wygodniejszym w użytkowania systemem. Nie trzeba zaraz kupować najmocniejszej wersji IP max można wybrać wersję 64gb która w U
Mamy 2018 rok, a Apple do smartfonów za 3729 - 7219 złotych dołącza wolne ładowarki, za pomocą których urządzenia ładowały się będą około 3 godzin, jak nie więcej.
#iphone #apple #goleniebananow ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_Vfw2bxTD93oGF2Rx6Ws7bCBfeADxjvwQ.jpg
Pobierz@rybak17: ale stosunek cena/jakość wychodzi fatalnie.
@wojniz: mój dziadek narobił zapasów benzyny ołowiowej w latach 90 a ci źli producenci samochodów robią teraz silniki na bezołowiową, hurr durr, piniondze tylko chcą ciągnąć.
trendy (nie mówię o trendach modowych, tylko technologicznych) są takie, że rezygnuje się z kabli, i to jest fakt. zaakceptuj to, albo przestań mieć pretensje, że firmy idą z duchem
@flamner: Miałem OP3T z Dash Charge, 5V 4A, 20W i nic się nie działo z telefonem, po 2 latach telefon trzymał z 6 godzin intensywnego użytkowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ładował się 30 minut do 50-60%.
Aktualnie odliczam dni do premiery 6T (。◕‿‿◕。)