@Marcelele: Nie wiem czy powinienem go plusować. W mojej opinii to on odpowiada za rozprzestrzenianie się pasożytów, żerujących na wspomnieniach. Zauważ, że w tym odcinku występuje w czołówce, a w żadnej innej go nie ma. To on jest winny.
@louis_matters ale przecież to Rick. Na początku odcinka wyrzuca zielone skały do kosza (na jednej z nich jest coś co wygląda jak larwa pasożyta). Dwa odcinki wcześniej pakuje te same skały (też z potencjalną larwą) na swój pojazd.
@louis_matters: Rick sprowadził pasożyty. To różowe to ich jaja. Na dole screen z odcinka z pasożytami w którym Rick pozbywa się ich jaj, na górze screen z dwóch odcinków wcześniej gdy zabiera do domu jakieś kryształy które miały w sobie jaja :)
@Sebeq92: ITWolf już to wyjaśniał. Aczkolwiek zawsze mnie to zastanawiało, że Mr Poopbutthole pojawił się znienacka w tym odcinku i wystąpił w intrze tak jakby zawsze tam był. W żadnym innym już go później nie było.
@louis_matters: nie pamiętam szczegółów bo dosyć dawno oglądałem ale Rick z mortym porzucili swój wymiar i przenieśli się do innego w którym poopybutthole był w rodzinie od zawsze
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
a w ogóle ta bajka mi się nie podobała
obejrzałem wszystkie odcinki tylko z ciekawości co się stanie i w nadzieji, że podniesie poziom
hymor według mnie był tam denny
@Marcelele: ten serial to jedno z bardziej durnowatych rzeczy jakie widziałem. Rick&morty to zupełnie inna klasa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora