Micry, poratujcie. Szukam dobrego miejsca na nocleg w Wetlinie lub bliskich okolicach. Chciałbym mieć najlepiej pokój z łazienką, dla dwóch osób; aneks kuchenny może być osobny. Cicha i spokojna okolica, bez jakichś przypałowych właścicieli, którym będzie problemem, że wracam za późno. Pomożecie?
Dzięki za pomoc. Po kilku telefonach udało mi się znaleźć chyba coś sensownego. Gdybyście byli ciekawi jak wyszło, dajcie znać; może to będzie dobre i sprawdzone miejsce na start w Bieszczady.
Także tego, coś się kończy, coś zaczyna. Zaliczyłem piękny czas w Bieszczadach, schodziłem kilka szlaków, poznałem kilka osób. Na nocleg wypadło mi wynająć pokój w domku Bierwiono, w Cisnej 110. Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce, 45zł od osoby, 8 pokoi z łazienkami, kuchnia wspólna, do tego pralka i całe wyposażenie,
#bieszczady #wetlina #gory
Dzięki za pomoc. Po kilku telefonach udało mi się znaleźć chyba coś sensownego. Gdybyście byli ciekawi jak wyszło, dajcie znać; może to będzie dobre i sprawdzone miejsce na start w Bieszczady.
Także tego, coś się kończy, coś zaczyna.
Zaliczyłem piękny czas w Bieszczadach, schodziłem kilka szlaków, poznałem kilka osób.
Na nocleg wypadło mi wynająć pokój w domku Bierwiono, w Cisnej 110. Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce, 45zł od osoby, 8 pokoi z łazienkami, kuchnia wspólna, do tego pralka i całe wyposażenie,