Wpis z mikrobloga

Wygląda na to, że Snatchie jest aktualnie najlepszym graczem w Polsce. Ten chłopak już nie pierwszy raz wykręca niesamowite statystyki. Szkoda tylko, że team za nim nie poszedł.

W VP chyba największym rozczarowaniem jest Michu, który od samego początku nie robi różnicy. Trochę stoi we własnym cieniu...

Potencjalnie jak za Białego wezmą Innocenta to po dłuższym treningu i zgraniu mogą wrócić do grania w miarę porządnego. Aktualnie ten zespół jest kompletnie rozsypany.

#csgo
  • 12
@kasper93: Ja pisałem, że Michu jest świetny pod względem strzelania, ale nic więcej on do drużyny nie wniesie. Czas zweryfikował. Współczesny CS to nie tylko hedy, bo aktualnie to wychylisz się i dostajesz od dwóch gości. To nie czasy 1.6, albo wczesnego CS:GO, gdzie skill do strzelania dawał przewagę.
przede wszystkim potrzebują dobrego IGL

@A_E_S_T_H_E_T_I_C: Yep. Że też niektórzy do dziś tego nie pojmują.

W Bostonie w trzech przegranych meczach VP wygrało 6 rund w terro. W sumie. W trzech meczach.
Dla porównania - North, odpadające wówczas z tym samym bilansem, na tym samym poziomie, wygrało 27(!) rund w terro.

Teraz VP wygrało w sumie 5 rund w terro (tylko dwie anty-full, reszta anty-eko czy pistole), biją swoje własne rekordy,
@sSpoko: Źródło?

Wszyscy na około, tylko nie IGL

@ju_q: Od NEO to ja już nic nie oczekuje. Cała drużyna nie działa, brakuje im motywacji, trenowali w tym składzie mało, a po za tym każdy wiedział, że biały odchodzi to też bardzo wpłynęło na ich podejście mentalne. Ja nie jestem pewien czy oni sami wierzyli, że mogą te spotkania wygrać.