Aktywne Wpisy
Imperator_Wladek +604
XDDDDDDDDDDDDD
#tvpis
#tvpis
Viado +92
ja ide na wybory i glosuje na konfederacje, mam juz dosc popisu i wszystkie inne partie oprocz to tylko biadolenie o prawach kobiet. skrobaniu chlip chlip biedne ucisnione polskie kobiety, rzygac sie chce. do tego rozdawnictwo dla ukraincow i sprowadzanie kogo sie tylko da, dramat.
#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #bekazpo #bekazpisu #polityka
#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #bekazpo #bekazpisu #polityka
W VP chyba największym rozczarowaniem jest Michu, który od samego początku nie robi różnicy. Trochę stoi we własnym cieniu...
Potencjalnie jak za Białego wezmą Innocenta to po dłuższym treningu i zgraniu mogą wrócić do grania w miarę porządnego. Aktualnie ten zespół jest kompletnie rozsypany.
#csgo
@ldldld3: Michu był postrzegany jako najlepszy strzelec w Polsce, ale został zweryfikowany. Ale może po przebudowie zespołu dostanie więcej pola do popisu.
@A_E_S_T_H_E_T_I_C: Yep. Że też niektórzy do dziś tego nie pojmują.
W Bostonie w trzech przegranych meczach VP wygrało 6 rund w terro. W sumie. W trzech meczach.
Dla porównania - North, odpadające wówczas z tym samym bilansem, na tym samym poziomie, wygrało 27(!) rund w terro.
Teraz VP wygrało w sumie 5 rund w terro (tylko dwie anty-full, reszta anty-eko czy pistole), biją swoje własne rekordy,
@ju_q: Od NEO to ja już nic nie oczekuje. Cała drużyna nie działa, brakuje im motywacji, trenowali w tym składzie mało, a po za tym każdy wiedział, że biały odchodzi to też bardzo wpłynęło na ich podejście mentalne. Ja nie jestem pewien czy oni sami wierzyli, że mogą te spotkania wygrać.