Wpis z mikrobloga

to jest p--------e, jak dzieci wykopkowe, które nigdy nie rozmawiały z kobietą mają wyobrażenie o domówce jak o wielkim haremie, gdzie ruchasz każdą sikse jak popadnie i czują się zawiedzeni, że na tych shorach youtubowych tego nie ma.
#danielmagical
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LambdaLambda: ja nie jestem jakiś wielk ruchacz ale doskonale wiem co mówisz :P prawie żaden z nich nawet nie rozumie, że kluczem do poderwania laski to pewność siebie a mam wrażenie, że większość z tych strimerów jej nie ma.. działa ona tylko przez kamerkę. A ich dziewczyny są z nimi dla fejmu albo kasy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LambdaLambda: ale tu nawet nie o to chodzi xD tylko na to że na tych streamach jest s t y p a, siedza k---a przy komputerze i rozmawiaja z czatem czy spuszczaja sie nad fame mma zamiast bawic sie do muzyki czy grac w cos organizujac jakies wyzwania
  • Odpowiedz
@odyn88: @Karton12: no ale Panowie. Bądźmy szczery, kto by sie nie spinał rwać panienki przy kamerach. Jeszcze jak jest ich jedna-dwie na 5 chłopa, a i często zajęte. Poza tym, te streamy mają być stypiarskie. Oni grzecznie i nie obawiają się bana, a kaska leci.
  • Odpowiedz