Wpis z mikrobloga

@Elkoss: Kurde :< Miałem wrzucać 11 jak będzie oficjalnie i zebrać całą atencję

Ale jak i tak już wiadomo, to chyba nie zostało mi nic innego jak kibicować Secret
@duskhorizon
W końcu mam jakiś powód kibicować TS xD
  • Odpowiedz
@Elkoss: Już w zeszłym roku chcieli go zwerbować i to nie tylko Secret. W tym było wiadomo, że on albo pajkatt będą w Secrecie. Jeszcze Ravena wymieniano, ale u niego podobnież slabo z angielskim.
W sumie nic dziwnego, jak koleś ciśnie gra na prawie każdej pozycji.
  • Odpowiedz
@Kardig: Z poprzedniego sezonu to tylko TI i ESL One Katowice oglądałem, więc tak niezbyt zorientowany jestem w temacie. Jakoś tak mniej czasu się zrobiło ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Mam nadzieje, że jednak nie będzie to prawda.

@duskhorizon: Dlaczego?

Koleś w ostatnich tygodniach miał jeszcze kilka innych trafionych zmian.
Po za tym Nisha jest jednym z głównych kandydatów.
  • Odpowiedz
@Kardig: @Elkoss: jeszcze nie wiadomo. dzis ma byc ogloszenie. Jest na pewno jedym z dwoch graczy branych tam pod uwage. Ale wiecie - Nisha ma slaby angielski, nie jest pelnoletni. Ciezko by bylo z nim jezdzic po swiecie. Moim zdaniem dopiero za rok przejdzie do T1 teamu.

A co do polskiej sceny - to jako ktoś - kto przez kilka lat organizował (nie sam) polską scenę doty 1
  • Odpowiedz
Nisha ma slaby angielski, nie jest pelnoletni. Ciezko by bylo z nim jezdzic po swiecie.

@sinbad_: khm khm, Suma1l, Zai

Co do angielskiego, pewnie jest na poziomie MidOne kiedy zaczynał w Secret.
  • Odpowiedz
@sinbad_: Przecież od początku mówiłem o zespołach, które chcą iśc w pro, a nie o community z pubów.
A skill to pewnie jest, tylko nikt nie chce iść pro, jakieś sukcesy polaków mogłyby to zmienić.
  • Odpowiedz