Wpis z mikrobloga

@Harmideron: Zawodówka ten sam syf co technikum i po zdaniu egzaminu zawodowego wymagane jest doświadczenie udokumentowane min 5 lat, i co ty na to? Wiem, bo jestem po technikum i gówno z tego mam i paru znajomych po zawodówce nigdy nie pracowało w swoim zawodzie..
  • Odpowiedz
@Wojtekq: Taki mam #!$%@? umysł, nawet jak chodziłem do tech i nauczycielka od polskiego coś opowiadała, to na drugi dzień praktycznie wszystko pamiętałem i nigdy nie miałem problemu z napisaniem niespodziewanej kartkówki, zawsze miałem 4rki. Co innego matematyka i po skończeniu lekcji wielka AMNEZJA...
  • Odpowiedz
@Piasqun: Tak jak kolega wyżej Ci napisał - masz dobrą pamięć i może brak zdolności matematycznych lub - co bardziej prawdopodobne - złe podejście do matematyki (próbujesz nauczyć się na pamięć zamiast zrozumieć). Sprawdziłbyś się w naukach humanistycznych (i na medycynie też).
  • Odpowiedz
@Piasqun: nie panikuj ja miałem w lo 2 z matmy a na studiach i tak zdałem statystki i badania operacyjne bo na licencjacie wykładowca powiedział że to nie studia matematyczne więc każdemu da minimum 3 a na magisterskich było gorzej i musiałem kombinować, zagadywać do laseczek bo nie wiem skąd ale gotowce miały i uczyłem sie tych zadań na pamięć. Na magisterskich matma bardzo dużo ludzi wścieła zdolniejszych ode mnie
  • Odpowiedz