Wpis z mikrobloga

Zarabianie na grach
Witam mam pytanko o sprzedaż tych wszystkich gier na allegro.
Zakupiłem kurs u sprzedawcy za 1000zł ''Jak zarabiać na grach''
Pomijając już samą cenę,kurs odbył się bez problemów i sprzedawca bardzo sensownie wszystko wytłumaczył.
W skrócie ceny które oferował za nowości (klucze steam) 20-70zł max. Normalnie gry kosztują ponad 200zł więc przebidka naprawdę spora i faktycznie w takich cenach kupuje. Pytałem jak jest z legalnością to tłumaczył że klucze można bez problemu odsprzedać do tego dochodzą te konta współdzielone.
Niby łamię tylko regulamin a regulamin to nie prawo.
Chcę ten cały biznes podpiąć pod działalność gospodarczą i normalnie odprowadzać podatki.
Widziałem też wypłaty rzędu 15,000zł miesięcznie więc przy takich kwotach (jeżeli się pojawią) tym bardziej nie chce problemów z US.
Co Wy o tym myślicie?
(#!$%@? CZYLI NIE MOJE !!!!!!!!!)W jakim sensie klucze za 20-70 a sprzedawane za 200?
Na jakiej gierce mozna zarobic hajsik?
#pomocy #kasa #hajs #pomocy #gry #kluczesteam
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yellowshadow: Gdyby gość sprzedawał złoty biznes, to sprzedawałby go za ciężkie miliony a nie za tauzena. Wyciągnij wnioski, w ile zarobiłby ten 1000zł gdyby to był taki super biznes :)
  • Odpowiedz
Zakupiłem kurs u sprzedawcy za 1000zł ''Jak zarabiać na grach''

@yellowshadow:
Przyszedłem tu się pośmiać XD
Jakby wiedział jak zarabiać na grach tylko online, to sam by to robił, bo po co ma swój rynek zagęszczać?
  • Odpowiedz
Czyli biznes polegający na ruchaniu klientów na poradniki biznesowe i na ruchaniu klientów na lewe klucze importowane z Rosji xD
  • Odpowiedz