Wpis z mikrobloga

@hardkorowymoksu nie nie może. Polecam poczytać czym są regulaminy. Dodatkowo spam, zasyfianiem itd. O dziwo śmieci też wyrzucać nie można do lasu... A zachowanie podobnie. I wiem że rok szkolny się zaczął i już mnie gimbusy wkurzacie, bo nawet jak macie 20+ lat to inteligencją dorównujecie przedszkolu, zachowaniem rozwydrzonym gimbusom. Mentalność spamerów. Również #usunkonto skoro piszesz takie głupoty.
I jeszcze coś - tagi ogólne nie są do spamowania. Serio jesteście tak upośledzeni
typowo #!$%@? w polskim internecie jak w chlewie obsranym gównem

ktos wrzuca foto z wycieczki w gory na reddicie

o spoko stary gdzie to jest?

zajebiscie tez tam bylem w tym roku polecam isc tam i tam

ogolnie mila dyskusja na temat

ktos wrzuca foto z gor na wykop

I CZYM SIE #!$%@? CHWALISZ #!$%@? TO NIE JEST FEJSBUK #!$%@? UZYWAJ OPCJI SZUKAJ NASTEPNYM RAZEM NIKOGO NIE OBCHODZI ZE SOBIE POSZEDLES W
@lemmy: Jak nic nie rozumiesz to nie pisz ok? Jak na reddicie będą wrzucać zdjęcia pedofilskie to też mamy tak robić? Mentalność debila. Czemu u nas ma być tak samo gównianie jak na reddicie? Czemu nie może być lepiej, czemu mamy tolerować tą samą mentalność spamerów, syfiarzy i debili? Kiedyś wykop był 100 razy lepszy od reddita, aktualnie zrównujemy się z ich gównianym poziomem dyskusji i cenzury godnym gimbusów. brawo, wszystko
@crushyna: Eh, wy myślicie?
Nie tylko on jest problemem... akurat mu się oberwało bo dostał więcej plusów i mi się to pokazało w gorących. A nie będę blokował kilka tysięcy osób z różnych tagów, bo nie myślą i zachowują się jak spamerskie dzieci z gimnazjum które dopiero co odkryły FB.
@crushyna: jakby jeszcze wykop wprowadził opcję ukrywania wpisów to też by mocno ułatwiło życie.
No i czarna nadal nie jest mocno ograniczona ilością osób które można na niej mieć?
@Joterini: 2-3? Raczej 10-30, do tego masz 30-50 tagów i wychodzi trochę spamerskich nic nie wnoszących wpisów. Nawet jak nie patrzysz na wszystko to problem jest, warto edukować ludzi.
Współczuje też ludziom którzy to plusują, bo znaczy że naprawdę mają smutne