Aktywne Wpisy
silnikAtrakcyjny +204
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
KosmicznyPaczek +445
I jeszcze coś - tagi ogólne nie są do spamowania. Serio jesteście tak upośledzeni
ktos wrzuca foto z wycieczki w gory na reddicie
ktos wrzuca foto z gor na wykop
@Loloman jak wrzuce fote z orlej perci albo na rysach to juz nie bedzie gimbusowe osiągnięcie tato?
Weź zablokuj po prostu hardkorowymoksu i tyle xD
Nie tylko on jest problemem... akurat mu się oberwało bo dostał więcej plusów i mi się to pokazało w gorących. A nie będę blokował kilka tysięcy osób z różnych tagów, bo nie myślą i zachowują się jak spamerskie dzieci z gimnazjum które dopiero co odkryły FB.
Świata nie zbawię, ale przynajmniej mam porządek u siebie :)
No i czarna nadal nie jest mocno ograniczona ilością osób które można na niej mieć?
@Joterini: 2-3? Raczej 10-30, do tego masz 30-50 tagów i wychodzi trochę spamerskich nic nie wnoszących wpisów. Nawet jak nie patrzysz na wszystko to problem jest, warto edukować ludzi.
Współczuje też ludziom którzy to plusują, bo znaczy że naprawdę mają smutne