Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +609
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +293
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Jeżeli nawet przypadkowe wtargnięcie na czyjąś posesje, a wlecenie małą cessną zapewne takowym jest, stanowi naruszenie NAP'u to samoloty nie mają prawa bytu w #akap ponieważ każdy będzie mógł mnie zestrzelić za pomocą igły stingera czy buk'u.
Czy jest inaczej?
A nawet chciałem powrócić do pewnej Żydówki, zwanej Rosenbaum.
#neuropa #4konserwy #anarchokapitalizm
@Drakii: Podpiszesz umowę świadcząc swoim majątkiem? Przecież albo uzyskam zgodę, albo będę intruzem i mogę oberwać z igły.
@RandomowyMetal: nie zdziwiłoby mnie to. Jak ktoś wierzy, że państwowa policja jest zła, przekupiona i niesprawiedliwa, ale taka opłacana firma ochroniarska to będzie spoko, to nic mnie nie zdziwi z ust takiej osoby.
Mówimy o anarchiźmie, który jest tożsamy ze skrajnością. Anarchiści biorą koncept wolności obywatelskiej do poziomu... cóż, anarchii
@Drakii: Czemu? To chyba w moim interesie się dowiedzieć gdzie można wchodzić a gdzie nie. Głupio jest zakładać że mogę sobie wejść wszędzie.
@Drakii: Nie kupuję tego.
Przecież teraz nawet tak to nie działa. Okleiłeś swój dom naklejkami które zakazują mi się do ciebie
@Drakii: Aksjomat posiadania drzwi?
@Drakii: w takim układzie jaki fragment przestrzeni nad/pod moim gruntem należy do mnie, a jakiego już nie mogę posiadać?
Inaczej mówiąc, nie widzę możliwości aby bez naruszenia NAP wyznaczyć górną granicę danej działki. A skoro nie
@Drakii: ale zdajesz sobie sprawę, że zdrowy rozsądek to mocno subiektywna kwestia? To co dla mnie może być w zgodzie ze zdrowym rozsądkiem dla ciebie już nie musi. I teraz kto i na jakiej podstawie ma w akapie rozstrzygnąć który z nas ma rację?