Wpis z mikrobloga

@JakTamCoTam: Co z elektroniki zdrożało nie licząc kart graficznych i ramu?Za minimalną krajową można dziś kupić fajny nowoczesny telewizor gdzie te parę lat temu za tą kwotę kupowaliśmy złom który w momencie kupna był przestarzały.Z AGD podobnie.Nie mam pojęcia co zdrożało nie licząc kart graficznych i ramu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GlowaPelnaPomyslow: co to za porównanie do Niemiec XD? Gdybyśmy ustawili place minimalna 6k w Polsce to faktycznie... Ceny pozostałyby takie same i wszyscy byliby bogatsi.
W całej masie fabryk i januszexow ludzie zarabiają minimalna, więc nie gadaj mi tu proszę głupot.
  • Odpowiedz
@JakTamCoTam: Człowieku większych bzdur w życiu nie słyszałem. Każdy może mieć swoje zdanie, niestety twoje jest bardzo mylne oraz wprowadza w błąd... chyba nie znasz pojęcia inflacja(zmienną jest!!)... poczytaj troszkę książek o ekonomi oraz strukturach w pracy, przyda Ci się. Miłej niedzieli ;)
  • Odpowiedz
@mitatuyo: sądzę,że to jedna z tych madek fejsuniowych, które łykają wszystko jak młody pelikan ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) jeśli takie madki mają wychowywać przyszłe pokolenia, to strach się bać co z nami będzie (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Notabene: madka przeżywa że po szczepionkach dzieciom rak wyrasta i przestają chodzić i mówić, ale można cofnąć szczepionkę (heheheheheh) u lekarza i gowniak zacznie mówić. Madka uważa że polacy są najbardziej inteligentnym narodem i dlatego inne narody chcą nas wymordować szczepionkami z rtęcią. ()( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
  • Odpowiedz