Wpis z mikrobloga

Boże jak mnie bawią opinie o Benzemie, jaki to swietny napastnik bez Ronaldo XD strzelił 4 bramki w 3 meczach ze slabszymi rywalami i już jest dziennikarze nie mogą się nachwalić to teraz pytam kto za Ronaldo ma strzelić te 50 bramek jak nie on? Ja daje Realowi czas max do listopada gdy kontuzje złapie znając życie Bale. #realmadryt #pilkanozna
A najbardziej bawi skreślanie Ronaldo po 3 kolejkach w nowym zespole który w tabeli ma 9/9 pkt.
Ronaldo mógł tez mieć spokojnie 4 bramki ale brakowało szczęścia, ostatnio tez pozno zaczął strzelać wiec jak zacznie to się rozkręci #juventus
  • 13
@Oskarek89 xD

Bardzo często drużyny bez egocentrycznego lidera radzą sobie lepiej gdyż w drużynie jest balans.

Ronaldo był świetny ale też schował paru graczy do schowka na miotły a taki Benzema stał się jego padawanem. Mnie nie dziwi jego forma ani większa radość z gry Asensio. Dobrze że Zidane przyhamował Ronaldo już wcześniej i spriorytetyzował jego zadania.

Brak goli w Juve mnie średnio dziwi. On już nie ma tej formy a i
@Oskarek89 już się zaczyna machanie rękami gdy podanie nie dojdzie. Ciekawe jak dziś wygląda z tą #!$%@? pod okiem po wczorajszym meczu. Jak kiedyś grałeś w piłkę to zapewne widziałeś tego typu piłkarzy którzy odbierali innym chęć gry krzycząc na wszystkich w około gdy coś im nie wyszło. Cris jest tego idealnym przykładem