Aktywne Wpisy
Denis_Marcon +86
#famemma
Denis to najlepszy przyjaciel tagu - stan na luty 2024. Wam się otworza oczy, jak mi się zamkna.
✅ top zadymiarz
✅ nie dba o sportowe waleczki
✅ nie choruje na język
✅ jego oświadczenia to najwyższej klasy content
✅ nie trzyma z PDF-ami
✅ wróg psa Roksysyna (Diego)
✅ wróg Akademii Pana Kleksa
Wykop 🤝 Elana
Denis to najlepszy przyjaciel tagu - stan na luty 2024. Wam się otworza oczy, jak mi się zamkna.
✅ top zadymiarz
✅ nie dba o sportowe waleczki
✅ nie choruje na język
✅ jego oświadczenia to najwyższej klasy content
✅ nie trzyma z PDF-ami
✅ wróg psa Roksysyna (Diego)
✅ wróg Akademii Pana Kleksa
Wykop 🤝 Elana
D00msday +21
1. Młody od Macierewicza
2. Stary zboczeniec i pedofil.
3. Pan Dziwisz prawa ręka największego Polaka.
A teraz wbij sobie do głowy że pan Dziwisz przynajmniej od roku 2000 wie o tym że Theodore McCarrick jest pedofilem.
#bekazkatoli #bekazpisu #bekazprawakow #4konserwy .ru #pedofilewiary #neuropa ( #polityka )
https://twitter.com/edmundjanniger/status/859705937711509504
@UchoSorosa: to on pracował z Tuskiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@UchoSorosa: a czy jest homoseksualistą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Atreyu: Masa konserw uważa, że jak facet molestuje małych chłopców to znaczy że jest homosiem. Stąd u nich przekonanie, że najwięcej pedofilów jest wśród gejów xD
@zordziu: a to źle że tak myślą?
Co więcej może równie dobrze być biseksualny.
To dość logiczne. Dziwie się że pytasz o to.
Jeżeli potrzebujesz żebym napisał Ci to wprost to napiszę: jeżeli lubi siurki, niezależnie od wieku to prawdopodobnie jest homoseksualny, a przynajmniej biseksualny. Tylko czy to coś zmienia w kwestii karania pedofilów?
Więc tak, źle że tak myślą.
@zordziu: nie zakładam zależności między płcią dziecka a pedofilią, tylko między homoseksualizmem i wykorzystywaniem chłopców.
Podejrzewam że ów ksiądz nie był tylko pedofilem, ale i homoseksualistą.
@Atreyu: A czy bycie homoseksualistą w przeciwieństwie do bycia pedofilem jest karalne przez prawo zarówno USA jak i Polskie?
@Atreyu: Dobrze przemyśl te słowa. Bo na prawicy istnieje teoria że z homoseksualizmu można się wyleczyć przez założenie rodziny i regularne stosunki z kobietą. Bez sensu takie Twoje pisanie, jeśli tak by było to już dawno żona by oduczyła swoimi ustami fascynacji członkiem. A pup pup w pupcie też można z ukochaną
@UchoSorosa: a USA i Polska to jakiś wyznacznik? Bo są kraje gdzie jest to karane, jak i kraje gdzie sama propaganda homoseksualna jest karana ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do niedawna i homo jak i pedofilia były traktowane jako choroba, dla jednej z tych rzeczy zmieniła się opinia lekarska. Kto wie co zmieni się jeszcze w przyszłości przy tęczowym lobbowaniu? ( ͡° ͜
@Atreyu: Nie musisz udawać idioty na siłę. na w/w zdjęciu znajdują się obywatele USA oraz Polski, akcja tyczy się terytorium Polski oraz USA - to logiczne że wybrałem te dwa systemy prawne.
Są też kraje w których w zimie jest ciepło a w lato jest zimno.
@UchoSorosa: do niedawna OBA były traktowane jako choroba. Teraz tylko jedno jest. Nie dopowiedziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zanim nie poznasz hasła o które poprosiłem, nie widzę sensu dalszego odpowiadania - skoro twierdzisz że pewnego zjawiska nie ma, a jest masa dowodów że istnieje. Teoretyczna polemika nie ma tutaj sensu, no
@Atreyu: To jeszcze gorsza głupota, sugerujesz że ten starszy pan jest tęczowym homosiem LGBTQRIFIRFRI a obok niego dzieci obrońca polskiej biało czerwonej rodziny oraz tradycyjnych wartości Kardynał Dziwisz? Przecież to jest bez sensu, Kardynał Dziwisz nie kumplował by się z tęczowym homosiem LGBTQIJIEFJEIF od 2000 roku. O czym mieli by niby rozmawiać z tęczowym homosiem LGBTWIDJ$#(D#J?
To straszne ;/