Aktywne Wpisy
Osobom, które zaplusowaly ten wpis, jestem (a przynajmniej tak uważam) winien OSTATECZNY update.
Otóż PKP Intercity się nawet spisało i pociąg dojechał do stacji końcowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwsi pasażerowie na stacji końcowej zaczęli opuszczać wagony o 11:05 tj. 105 minut po planowanym przyjeździe na 9:20. Biorąc pod uwagę, że początkowe szacunki mówiły o czasie przyjazdu raczej bliżej 12:00, to nie ma tragedii.
#pkp #intercity #
Otóż PKP Intercity się nawet spisało i pociąg dojechał do stacji końcowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwsi pasażerowie na stacji końcowej zaczęli opuszczać wagony o 11:05 tj. 105 minut po planowanym przyjeździe na 9:20. Biorąc pod uwagę, że początkowe szacunki mówiły o czasie przyjazdu raczej bliżej 12:00, to nie ma tragedii.
#pkp #intercity #
EndThis +48
#przegryw
Powiedziałem ojcu: "Możesz pukać jak wchodzisz do mojego pokoju?"
On mi odpowiedział wychodząc "Debil, idiota cymbał #!$%@?, a #!$%@?" (cytat dosłowny)
Czy to normalne?
Powiedziałem ojcu: "Możesz pukać jak wchodzisz do mojego pokoju?"
On mi odpowiedział wychodząc "Debil, idiota cymbał #!$%@?, a #!$%@?" (cytat dosłowny)
Czy to normalne?
Mirki, interesuje mnie zakup wersji cyfrowej - standardowej. Jak to zrobić żeby było najtaniej? Kupić EA Access i potem ze zniżką fifę, czy jakoś inaczej kombinować?
Komentarz usunięty przez autora
Pisałem post wcześniej, najlepiej kupić sobie Origin Acess Premium za 60 na miesiąc, który daje nam dostęp do pełnej wersji gry już 8 dni przed premierą tj. 20 wrzesień, ponadto dostajesz wersję gry ultimate tą wartą 379 z paczkami itp, a po miesiącu jak ci się skończy acess to możesz kupić sobie wersję standard ze zniżką 10% na originie to wyjdzie ci 225 albo poszukać sobie klucz do wersji standradktóry
@BooB: z ea acess jest zniżka na wersję mistrzowska i ultimate na xboxie. Tak kupując z regionu masz zdecydowanie taniej na konsoli Xbox, bo kursy walut sa inne. Obecnie najlepiej wychodzi argentyna lub turcja.