PurpleHaze PurpleHaze 30.08.2018, 18:24:07 7 #bieganie #triathlon #szosa ŻELE ZA DARMO DAJO (✌ ゚ ∀ ゚)☞Pani i Panowie biorący udział w zawodach wszelakich. Producent żeli energetycznych ALE zorganizował fajną promocje. Zestaw startowy 10x żel + 2x baton energetyczny można dostać za 1zl (+ 5zl koszta wysyłki). Cena producenta to 60zl za taki zestaw. Warunek jest jeden, trzeba być na liście startowej zawodów które są wspierane przez ALE kalendarz zawodów i szczególy promocji Jeśli będziecie brali (30 dni do przodu), lub braliście udział (do 20 dni wstecz) w takich zawodach, wystarczy wysłać maila i po kilku dniach otrzymuje się kod rabatowy, obniżający cenę zestawu z 60zl na 1zl. źródło: comment_CS11VNeqVsFzxjaghtRy9ZF96MpB8aUz.jpg Pobierz ladzik oko_strusia konto usunięte Summar DrahLee +2 innych
oko_strusia oko_strusia 30.08.2018, 19:00:27 0 @PurpleHaze: Potwierdzam, brałem udział w BBT i zamówiłem ten pakiet za 1zł + przesyłka
Hipodups Hipodups 30.08.2018, 19:21:46 0 @PurpleHaze: moje ulubione żele. Szkoda że nie mam w planie żadnych zawodów.
ŻELE ZA DARMO DAJO (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Pani i Panowie biorący udział w zawodach wszelakich. Producent żeli energetycznych ALE zorganizował fajną promocje.
Zestaw startowy 10x żel + 2x baton energetyczny można dostać za 1zl (+ 5zl koszta wysyłki). Cena producenta to 60zl za taki zestaw.
Warunek jest jeden, trzeba być na liście startowej zawodów które są wspierane przez ALE kalendarz zawodów i szczególy promocji
Jeśli będziecie brali (30 dni do przodu), lub braliście udział (do 20 dni wstecz) w takich zawodach, wystarczy wysłać maila i po kilku dniach otrzymuje się kod rabatowy, obniżający cenę zestawu z 60zl na 1zl.