Wpis z mikrobloga

Stawiam moje rolki, że umrę w jeden z wymienionych sposobów:

1. Kobieta wjedzie we mnie na rowerze
2. Kobieta w suvie/yarisie mnie rozjedzie

Przecież to zwarcie które robi się u kobiet w stresujących sytuacjach (jazda samochodem/jazda na rowerze XD) jest niebezpieczne dla reszty ludzi...

#rolki #j--------e
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Stekso_: Przebij laskę na torze rolkarskim, która jedzie pod prąd i postanawia z d--y w Ciebie wjechać po czym jak już ją przeorałem po asfalcie wyskakuje z ryjem i łapami, że to moja wina i żebym nauczył się rozróżniać kierunki jazdy xD
  • Odpowiedz
@budus2: @ja_tylko_na_moment: Serio nie chce brzmieć jak jakiś mizogin szowinista... ale k---a mać - 90% niebezpiecznych sytuacji na rolkach miałem z kobietami, nawet jak dziecko mi się w-------i pod rolki, to zwykle jest to dziewczynka xD zero prostego myślenia, że dana sytuacja może doprowadzić do poważnych konsekwencji
  • Odpowiedz
@Stekso_: z tych pierwszych, to rowerzystki co we mnie wjechały już mam dwie na koncie. Inna już dwa razy niemal mnie rozjechała jadąc prosto na mnie, bo miała gębę w telefonie. Dla kontrastu tylko raz jakiś chłopak mi na czołówkę wyskoczył na ścieżce z grupki, w której jechali. Przewidziałem taką możliwość, a i on zwinny szybko naprawił błąd i na centymetry przejechaliśmy bez konsekwencji.
Mam też na koncie wyhamowanie do
  • Odpowiedz
@Stekso_: Może mam szczęście, ale akurat mi się żadna niebezpieczna akcja na rolkach zdarzyła z kobietą w SUVie. Natomiast raz facet, złotówa w starym mercu we mnie prawie wjechał na chodniku, bo "zabierał pasażerkę". Z cyklistami raz miałem akcję, kiedy peleton obcisłogaciowców zmusił mnie do zaliczenia trawnika z dużą prędkością, bo uznali, że zrobienie miejsca na kogoś z naprzeciwka byłoby ujmą na honorze.

@budus2: Lodowisko to zupełnie osobna
  • Odpowiedz
@Stekso_: kobiety jak mają przed sobą rolkarza to zazwyczaj kręcą kierownicą w obie strony XD
chociaż we mnie jeszcze nie wjechała żadna, ale to dlatego że myślę za nich.

Za to raz jakiś debil we mnie wjechał, bo zamiast po ścieżce to jechał po chodniku na rowerze ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jeszcze szybko s--------ł zanim zdążyłem się pozbierać
  • Odpowiedz