Aktywne Wpisy
WielkiNos +38
Zabranie bachorom prac domowych i udostępnienie tabletki dzień po, umożliwiając zakup napojów energetycznych dopiero od 18 rż., to zachęta ze strony lewicy do praktykowania rozwiązłości seksualnej w coraz młodszym wieku.
A jak słynący z pedofilskich zapędów Korwin chciał obniżenia wieku zgody na seks to wszyscy na niego najeżdżali ¯_(ツ)_/¯
#lewackalogika #bekazlewactwa #tabletki #bekazpo #polityka
A jak słynący z pedofilskich zapędów Korwin chciał obniżenia wieku zgody na seks to wszyscy na niego najeżdżali ¯_(ツ)_/¯
#lewackalogika #bekazlewactwa #tabletki #bekazpo #polityka
JamaloV8 +80
EA właśnie zbanowało moje konto, bo miałem na Steamie nick "FREE TIBET, F*CK CHINA" i grałem w Apexa z takim nickiem. Co najśmieszniejsze zbanowanego konta nie można odłączyć od Steama, więc każda gra multiplayer od EA, którą mam, jest już niegrywalna. Powtórzę jeszcze raz, bo nie było mnie słychać: FREE TIBET, FUCK CHINA AND EA. #apexlegends #gry #steam #fuckea #chiny
29 sierpnia 1964 r. wydany został singiel "Oh, Pretty Woman" Roya Orbisona - jedna z najpopularniejszych piosenek tego Artysty i niezbędny składnik każdej kompilacji z największymi rock&rollowymi przebojami. Wspólna kompozycja Roya Orbisona i Billa Deesa zawiera riff gitarowy, który stał się inspiracją dla wielu wykonawców, jak choćby “Satisfaction” Rolling Stonesów czy “Daytripper” The Beatles (oba utwory z 1965 r.).
Roy Orbison - "Oh, Pretty Woman"