Wpis z mikrobloga

via Android
  • 2
@Efilnikufesin
Tak, nigdy bym nie pomyślała, że ogórki i koperek dadzą pizzy taki pyszny smak. Polecam spróbować, dodaje takiej "świeżości" (jeżeli można to tak nazwać w pizzy), oczywiście świeży koperek dodany już po wyciągnięciu z pieca ʕʔ
  • Odpowiedz
@Elenea: No żesz #!$%@?! Jak mnie #!$%@? ten #!$%@? koperek! Po #!$%@? to gówno istnieje?! Zielenina, która zabija smak całej potrawy dając ci w zamian największe gówno jakie może być. Wszyscy mówicie, że hehe cebula polskie warzywo, hehe polaki cebulaki, albo buraki, albo #!$%@? polaki ziemniaki, ale #!$%@? nie. Mylicie się. Najbardziej polskim warzywem jest KOPEREK. Jak tylko #!$%@? roztopią się śniegi i lody po zimie to nagle wszyscy i
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Efilnikufesin Dziękuję serdecznie, jak mogę coś doradzić to jeszcze tak podpowiem, że zamiast pospolitego sosu pomidorowego na spód pizzy można dać keczup wymieszany z sosem czosnkowym, pychotka!
  • Odpowiedz