Aktywne Wpisy
Alzena +5
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Evie_ +16
#przegryw przypal xd
Ogólnie pracuję za barem, zgłodniałam, poszłam na kuchnię i zaczęłam tworzyć. Mirki... była taka dobra, że pierwszy raz zjadłam tak dużo ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#gotujzwykopem #pracbaza #jedzzwykopem
@#!$%@?
Dziękuję!
Pokaż efekt końcowy (。◕‿‿◕。)
Tak, nigdy bym nie pomyślała, że ogórki i koperek dadzą pizzy taki pyszny smak. Polecam spróbować, dodaje takiej "świeżości" (jeżeli można to tak nazwać w pizzy), oczywiście świeży koperek dodany już po wyciągnięciu z pieca ʕ•ᴥ•ʔ
Dobrze, że to wysłałeś bo umiliłeś mi kilka chwil nudy w pracy, dzięki w sumie :D
Bardzo mnie cieszy, że tak myślisz! (。◕‿‿◕。)
Oby nie uda (✌ ゚ ∀ ゚)☞
https://youtu.be/fI-dJHhhjN4
Wszystko pięknie, tylko koperku brakuje ヽ(☼ᨓ☼)ノ