Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pytanie do #rozowepaski
jak podoba wam się jakiś koleś na ulicy, to się na niego patrzycie czy raczej odwracacie wzrok i udajecie, że go nie widzicie?
#podrywajzwykopem #zwiazki #ruchajzwykopem

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 18
  • Odpowiedz
ŚwieckaEkolożka: a co, jakas dupeczka odwrocila od ciebie wzrok albo na ciebie popatrzyla i teraz zastanawiasz sie co to znaczylo zamiast podejsc od razu i obczaic sytuacje? XD

jestes tym typem czlowieka co zobaczy laske w autobusie i potem przez tydzien wyobraza sobie wspolna przyszlosc i wybiera imiona dla dzieci chociaz nigdy juz jej nie zobaczy

oj stulejki

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}

• Odpowiedz
  • 0
@dwie_plaze nie ty jedna, macie też w zwyczaju że się za bardzo nakrecicie i na jakiś czas jakby olewacie bo rozmowa się nie klei a zbyt bardzo przejmujecie tym że coś się skopie.

Ja już z trzema się spotkałem które bały się rozmawiać bo były stulejami więc zerwały kontakt na kilka miesięcy by nabrać odwagi itd. jedna to przede mną uciekała na sam widok a później próbowała coś zdziałać to kończyło się
  • Odpowiedz
  • 0
@dwie_plaze przypomniało mi się gdy kiedyś jedna tak się stresowała że gdy coś powiedziałem to powtarzała moje słowa i odniosłem wrażenie że rozmawiam sam ze sobą :P
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: to jest strasznie zalosne ze niektorzy ludzie tak strasznie analizuja najmniejsze ruchy innych ludzi lub sytuacje w poszukiwania zainteresowania. Wgl ludzie myla wiele rzeczy z podrywaniem. To ze ktos sie na was patrzy nie oznacza ze jestescie dla niego atrakcyjni!
  • Odpowiedz