Wpis z mikrobloga

5.44 rano, Dworzec Centralny w Warszawie. Do Gliwic z przesiadką jedzie radca prawny Adam Kuczyński. Wszystko po to, by zdążyć na rozprawę przed tamtejszym sądem administracyjnym. Zawnioskowaliśmy o umowę na audyt podpisaną przez Bytomskie Przedsiębiorstwo Komunalne z firmą Deloitte, a także o raport z audytu, którego nikt nie widział. My również go nie zobaczyliśmy, ponieważ spółka miejska zasłoniła się tajemnicą przedsiębiorcy i nam go nie udostępniła. Zaskarżyliśmy tę decyzję i stąd wizyta w Gliwicach. Jak się skończyła?

Więcej: https://siecobywatelska.pl/kontroluj-kontrolujacego-po-slasku/

#watchdogpolska #prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #gliwice #bytom
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Watchdog_Polska: laska, która tam kradła (właścicielka firmy, doszywana siostra tego, który podpisywał umowy po stronie BPK) to moja koleżanka z podbazy i obserwuję ją sobie na Instagramie i na fejsie i bawi się w najlepsze. Mam nadzieję, że sprawiedliwość ich dosięgnie.
  • Odpowiedz
@Spider1919: a to myślałem że hajtnięta. W sumie to by wyjaśniało, bo na mieście czasem słychać że lubi "ten" sport, czy tam bawi się w najlepsze jak to ująłeś - przynajmniej męża nie kantuje xD
  • Odpowiedz