Wpis z mikrobloga

Tak bowiem prześladowali proroków, którzy byli przed wami.

Też tych proroków szkalowali na stronce ze śmiesznymi obrazkami? I jak tu was traktować serio? Wpychacie swoje bajki gdzie się da i komu się da na siłę, a jak z was ktoś się śmieje to jesteście, uwaga PRZEŚLADOWANI XD
#bekazkatoli #rakcontent
lakukaracza_ - Tak bowiem prześladowali proroków, którzy byli przed wami.

Też tych...

źródło: comment_R4wxPk24HzEt5h1yZIWOOaIL7EDAODSt.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@PlusCzyMinus przeciez wzrost popularności jest juz od lutego xD ale hehe we wrześniu juz nie bedą pisac no nie? Gimnazjalisci orają katoli, nie wiem czy to powod do dumy.
  • Odpowiedz
@Eoon piszesz jakby mnie to bolało xD ja mam beke z obu grup ale większą z wojowników xD kilku gości was trolluje a wy to lykacie jak pelikany i traktujecie jak przywódców XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@lakukaracza_: Co raz częściej odnoszę wrażenie, że nie masz żony ani synów, a siedzisz w piwnicy u mamy. Jaki człowiek z pracą i rodziną ma czas na pisanie takich wysrywów?

• Odpowiedz
@MiedzyInnymi: Moim zdaniem Twoja odpowiedź też jest słaba :)

Po pierwsze- nie słyszałem by Katolicy wlecieli samolotem w wieżowiec ¯\(ツ)_/¯
Po drugie- sugerowanie, że osoby wierzące nie miały wpływu na loty w kosmos ¯\
(ツ)_/¯

Wyjaśnij mi gdzie tutaj jest zaoranie? Nawet nie widzę argumentu.
  • Odpowiedz
@KakaowyTaboret: Serio jesteś na tyle ułomny, że muszę ci tłumaczyć wypowiedź lakukaraczy? xD chrzescijanie, muzułmanie, żydzi etc wierzą w te same brednie tylko trochę pozmieniane ale oparte na tych samych bajkach, muzułmanie wlecieli w wieżowiec a katole za to zamordowali bestialsko i palili na stosach niewinnych ludzi nawet wasz pan buk mordował aż krew ciekła ulicami.

Po drugie- sugerowanie, że osoby wierzące nie miały wpływu na loty w kosmos

Tylko,
  • Odpowiedz
@MiedzyInnymi:

a katole za to zamordowali bestialsko i palili na stosach niewinnych ludzi nawet wasz pan buk mordował aż krew ciekła ulicami.

No Katole zabijali około 7 ludzi rocznie przez cały czas trwania Inkwizycji. Pozwolę sobie zacytować samego
  • Odpowiedz