Wpis z mikrobloga

• 2
@Mr_Squno e nie jest tak źle... Już z nim przebywalem.. A jest naprawdę spoko ziomek. Baobab tylko taka parówa.. Ale już mam pomysł jakiego mu psikusa zrobię.. I będą milionów wyświetlania bo teraz będzie płakał jak niemowlak.
  • Odpowiedz
@Syn_Leppera: za każdym razem pękam ze śmiechu jak widzę płaczącego/piszczącego pedobaba. Pezet jest spoko ale tym udawanym śmiechem ( bo nie wierzę,ze ktoś się tak naprawdę śmieje ) strasznie w-----a.

Dobrze mówisz ,że baobab to jest parówa która daje się szmacić przez dosłownie wszystkich. Normalnie zapłacę żeby zobaczyć jak on płaczę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Mr_Squno dopiero koniec września... Znowu zrobię sobie wycieczkę do Torunia.. Poznałem Daniela Łukiego Pezeta i naprawdę spoko i ogarnięci ludzie... Baobab też chciałem poznać ale j----y nie odbierał telefonu ani nie odpisywał na fb... Ja to obstawiam że się obesral bo mówiłem na ogóle żeby go sprowadzili a on Napewno oglądał.
  • Odpowiedz
@Syn_Leppera: ee tam,pedobab poplącze chwile i następnego dnia zapomni,tak zawsze jest. Jednego dnia zostaje traktowany jak pies ,a drugiego już zapomina co się działo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Powiedz,że to wszystko dla widowni + hajs, to z pewnością daniel się zgodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz