Aktywne Wpisy
PolishPsycho +40
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +81
Strasznie mi wstyd za nas samych. Ile trzeba tłumaczyć i wpajać ludziom... kobietom do głowy niebezpieczeństwa tego świata?
Jesteśmy w niedużej hiszpańskiej miejscowości Callela, na wschód od Barcelony. Wczoraj, bardzo późnym popołudniem, przechadzając się wzdłuż plaży, napotkaliśmy dwie, bardzo pijane kobiety, jak się okazało, matkę z córką w towarzystwie dwóch BARDZO opalonych "tubylców". Od razu podeszliśmy (nawet nie wiedząc, że to polki), żeby ich ostrzec o niebezpiecznych intencjach ich kamratów.
Matka, ledwo bełkocząc, kazała mi się nie #!$%@?ć, bo one są na wakacjach i jedna przygoda to nie koniec świata.
Alkohol.
Jak można być tak krótkowzrocznym? Odeszliśmy od nich, ale teraz się zastanawiam, ciekawe czy w ogóle wróciły do hotelu. Jak matka z córką, widząc dwóch czarnych, mówi, że ona chce przeżyć przygodę, żebym #!$%@?ł?
To straszne.
#gownowpis #wakacje #hiszpania #rodzinanaczarno #smutek
Nie smieszkujcie z powaznych rzeczy
Ciekawe są wasze opinie na ten temat.
Tylko jeśli coś by się stało a napisałbym, że widziałem jak się razem prowadzili to byście mnie zjedli, że nie reagowałem. I tak źle i tak nie dobrze.
Beka z was biedaczki umysłowe.
@p1etr4s: beka z kogo chyba z ciebie xD
Komentarz usunięty przez autora
@p1etr4s: o #!$%@? jaki typ xD
Komentarz usunięty przez moderatora