Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
czy jechanie samemu z kumplem na #wakacje to przypał? Kupilismy se Hiszpanie za 2,5k na tydzien, bo ekipa nam sie posypała więc stwierdzilismy ze #!$%@? i jedziemy sami. Rozowego nie mam więc nie mam innego wyboru. Wiem ze wiekszosc jezdzi w parach chlop + dziewczyna. Troche chyba #!$%@? to bedzie wygladac czy nie?

#wyjazd #urlop #wycieczka

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: pamiętaj żeby po lodziku powiedzieć "nohomo" i wszystko będzie ok ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
A tak serio to nie ma sensu dawać #!$%@? o to co ludzie myśla. Mnie się zdarzalo na takich męskich wypadach z kumplem spac w jednym łóżku jak się okazało że dostaliśmy pokój dwuosobowy ale dla par xd. Jakoś orientacja nam się od tego
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania nie wiem jak można w ogóle wpaść na taki pomysł, że to może być coś złego, głupio wyglądać czy co tam jeszcze XD czy to jakiś strach, że ktoś pomyśli, że jesteście gejami? oczywiście nikt tak nie pomyśli, ale nawet i jakby to co? XD
  • Odpowiedz
nie, to zajebiscie. serio, pomysl ile wolnosci, mozecie robic wszystko co chcecie. a z rozowa? ej nie juz za goronco za zimno woda za ciepla, ciesz sie

@niepanimaju: Mogą nawet z łóżka cały wyjazd nie wychodzić i nikt nie będzie im problemów robił. Wolność ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz