Wpis z mikrobloga

Mój #rozowypasek ma urodziny i chce mu coś kupić z tym że

1) Coś drogiego odpada tak to bym jej kupił nowy telefon (nie chce jej stawiać w sytuacji że też musi coś takiego kupić)
2) Perfumy jakieś dobre (dostała wcześniej )
3) Książka (dostała niedawno od tak)
4) Biżuteria (łańcuszek dostała 4-5 tygodni temu bez okazji)
5) Planszówki (dostała na poprzednie urodziny)

Opis przypadku: Zwykła ładna blondynka lvl 25, zafascynowana nauką (podwójny inżynier z ścisłych kierunków) lubi naukowy bełkot. I chciałbym jej kupić coś ciekawego tyle że jak co roku nie mam pomysłu. Ostatnio Byliśmy w energylandi także wyjazd tego typu też odpada (a przynajmniej do energylandii) za niedługo jejdziemy co centrum nauki kopernika. Lubi łamigłówki logiczne i nie lubi głupich ludzi.

#pytanie #pytaniedoeksperta i #logikarozowychpaskow
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mmzf: może jakaś zagadkę logiczną? Są drewniane, metalowe dobrze wykonane a skoro umysł ścisły to na powinno się jej spodobać , we escape room albo zabierz ją na bilard kręgle albo zaskocz ja strzelnicą;)
  • Odpowiedz
@mmzf: Jeśli interesują ją nauki ścisłe, i w pracy niczym takim się nie zajmuje, to kup jej mały mikroskop na USB. W okolicach 150-200zł się taki kupi, a na prawdę da sporo frajdy. Przy okazji też praktyczne, gdyby np. przyszło sprawdzać czy lutować jakieś układy elektroniczne.
  • Odpowiedz