Mój #rozowypasek ma urodziny i chce mu coś kupić z tym że
1) Coś drogiego odpada tak to bym jej kupił nowy telefon (nie chce jej stawiać w sytuacji że też musi coś takiego kupić) 2) Perfumy jakieś dobre (dostała wcześniej ) 3) Książka (dostała niedawno od tak) 4) Biżuteria (łańcuszek dostała 4-5 tygodni temu bez okazji) 5) Planszówki (dostała na poprzednie urodziny)
Opis przypadku: Zwykła ładna blondynka lvl 25, zafascynowana nauką (podwójny inżynier z ścisłych kierunków) lubi naukowy bełkot. I chciałbym jej kupić coś ciekawego tyle że jak co roku nie mam pomysłu. Ostatnio Byliśmy w energylandi także wyjazd tego typu też odpada (a przynajmniej do energylandii) za niedługo jejdziemy co centrum nauki kopernika. Lubi łamigłówki logiczne i nie lubi głupich ludzi.
@mmzf: może jakaś zagadkę logiczną? Są drewniane, metalowe dobrze wykonane a skoro umysł ścisły to na powinno się jej spodobać , we escape room albo zabierz ją na bilard kręgle albo zaskocz ja strzelnicą;)
@mmzf: Jeśli interesują ją nauki ścisłe, i w pracy niczym takim się nie zajmuje, to kup jej mały mikroskop na USB. W okolicach 150-200zł się taki kupi, a na prawdę da sporo frajdy. Przy okazji też praktyczne, gdyby np. przyszło sprawdzać czy lutować jakieś układy elektroniczne.
1) Coś drogiego odpada tak to bym jej kupił nowy telefon (nie chce jej stawiać w sytuacji że też musi coś takiego kupić)
2) Perfumy jakieś dobre (dostała wcześniej )
3) Książka (dostała niedawno od tak)
4) Biżuteria (łańcuszek dostała 4-5 tygodni temu bez okazji)
5) Planszówki (dostała na poprzednie urodziny)
Opis przypadku: Zwykła ładna blondynka lvl 25, zafascynowana nauką (podwójny inżynier z ścisłych kierunków) lubi naukowy bełkot. I chciałbym jej kupić coś ciekawego tyle że jak co roku nie mam pomysłu. Ostatnio Byliśmy w energylandi także wyjazd tego typu też odpada (a przynajmniej do energylandii) za niedługo jejdziemy co centrum nauki kopernika. Lubi łamigłówki logiczne i nie lubi głupich ludzi.
#pytanie #pytaniedoeksperta i #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@auCwSlorpoaSh5TGXogPfUDhO8s9EJ99ecW:
@dkm17 sprawa jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Myszoskocznia: xD
Teraz znalazłem to zdjęcie bo powiedziała że chce takie
https://m.rebel.pl/product.php/2,4/97789/Logic-Cards-zestaw-niebieski.html
https://youtu.be/5hNUuWd2Ilg