Aktywne Wpisy
LukaszN +529
Mazurek odpytuje polityków: hue hue, no jako minister zdrowia powinna pani wiedzieć ile mamy obszarów depresji w Polsce
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
1-1-1-1 +189
Dlaczego dla Julek to pytanie sprawia taki problem? Przecież to najlepszy filtr na prawaków/mizoginów. Mówisz, że miałaś 50 i chłopy same się odfiltrują xD Chyba nie boisz się, że niepoprawna odpowiedź zabije produkcję copium w głowie twojego amanta?
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
Polecicie mi jakiegoś vpn'a na androida? W poniedziałek jadę do Chin i potrzebuje sprawdzonej apki żeby móc kontaktować się ze światem. Liczę na waszą pomoc!
#vpn #android #pomocy
anyway, proton VPN chyba w Chinach w całości zbanowany, więc nie będę forsował wyjątkowo #bojowkaprotonvpn.
Chociaż mają serwery w Hong Kongu i Singgapurze. Ale nie mam pojęcia czy w Chinach działają. Hong Kondzki powinien w sumie. :P
NordVPN ma w #!$%@? serwerków w Azji, możliwe, ze
pobrałem kilka darmowych i metodą prób i błędów wyłoniłem najlepszego darmowego, dalej jestem w Chinach, vpn bangla, dziękuję Ci za odpowiedź i cenne rady mireczku!
Jaki działa metodą prób i błędów?
Jakie testowałeś, które działają?
Przyda się z ciekawości, by w archiwum wykopu leżał taki wpis ze sprawdzonymi vpnami działającymi i nie - w Chinach. ^^
Drugim który sobie zostawiłem jest 'TURBO VPN', korzystałem z niego w zasadzie tylko raz poza tym testowym razem ale tutaj nie zawsze chce się