Wpis z mikrobloga

#pajace #pogoda #nawalnica
i co was lemingi ten SMS myślicie że uratuje? Będzie jak zwykle. 100 smsów z d--y, a za 101 z rutyny nie zareagujecie. Na pogodzie trzeba znać się jak starsi górale. Inaczej nikt wam nie pomoże.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dox_mesjarz: ale o co ci chodzi typie? To, że ktoś dostał SMS-a oznacza, że się na pogodzie nie zna? XD i w ogóle wtf, dlaczego uważasz, że ktoś się musi znać? Ty zapewne nie znasz się na fizyce cząstek elementarnych i jaki wpływ na życie na ziemi mają neutrina pulsarowe i co, mam cię uważać za gorszego?
  • Odpowiedz
@Arveit:
mnie to śmieszy żeby k---a smsem sprawdzać pogodę
a na c--j masz oczy i uszy? Kiedyś ludzie bez tv umieli przewidzieć pogodę na kilka dni do przodu
Spójrz w chmury, zacznij z nich czytać
  • Odpowiedz
@Dox_mesjarz: aleś się uczepił tego smsa. Kto niby sprawdza pogodę smsem? Już biorąc pod uwagę to, że pierwszy raz dzisiaj miało miejsce wykorzystanie nowego systemu xD

Słaby troll albo po prostu dzieciak bez szkoły. W każdym razie czarnolisto, póki nie złożyło jaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Arveit:
pogoda to nie jest tak o , trzeba tym się na prawdę zainteresować. A z tego co widzę to ludzie nie mająż pojęcia żadnego, większość. A skrajnezjawiska będą coraz częstrze.
  • Odpowiedz
@Arveit: system tego dnia został przetestowany po raz pierwszy i jest w fazie beta. W pełni funkcjonalny ma zostać uruchomiony pod koniec roku. Jeśli chodzi o moje zdanie, to pochwalam taką formę ostrzegania. Zawsze warto informować społeczeństwo o nadchodzącym zagrożeniu (jeśli jest ono uzasadnione)
  • Odpowiedz