#pajace #pogoda #nawalnica i co was lemingi ten SMS myślicie że uratuje? Będzie jak zwykle. 100 smsów z d--y, a za 101 z rutyny nie zareagujecie. Na pogodzie trzeba znać się jak starsi górale. Inaczej nikt wam nie pomoże.
@Dox_mesjarz: ale o co ci chodzi typie? To, że ktoś dostał SMS-a oznacza, że się na pogodzie nie zna? XD i w ogóle wtf, dlaczego uważasz, że ktoś się musi znać? Ty zapewne nie znasz się na fizyce cząstek elementarnych i jaki wpływ na życie na ziemi mają neutrina pulsarowe i co, mam cię uważać za gorszego?
@Arveit: mnie to śmieszy żeby k---a smsem sprawdzać pogodę a na c--j masz oczy i uszy? Kiedyś ludzie bez tv umieli przewidzieć pogodę na kilka dni do przodu Spójrz w chmury, zacznij z nich czytać
@Dox_mesjarz: aleś się uczepił tego smsa. Kto niby sprawdza pogodę smsem? Już biorąc pod uwagę to, że pierwszy raz dzisiaj miało miejsce wykorzystanie nowego systemu xD
Słaby troll albo po prostu dzieciak bez szkoły. W każdym razie czarnolisto, póki nie złożyło jaj ( ͡°͜ʖ͡°)
@Arveit: pogoda to nie jest tak o , trzeba tym się na prawdę zainteresować. A z tego co widzę to ludzie nie mająż pojęcia żadnego, większość. A skrajnezjawiska będą coraz częstrze.
@Arveit: system tego dnia został przetestowany po raz pierwszy i jest w fazie beta. W pełni funkcjonalny ma zostać uruchomiony pod koniec roku. Jeśli chodzi o moje zdanie, to pochwalam taką formę ostrzegania. Zawsze warto informować społeczeństwo o nadchodzącym zagrożeniu (jeśli jest ono uzasadnione)
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
i co was lemingi ten SMS myślicie że uratuje? Będzie jak zwykle. 100 smsów z d--y, a za 101 z rutyny nie zareagujecie. Na pogodzie trzeba znać się jak starsi górale. Inaczej nikt wam nie pomoże.
a ja tylko spojrze na kilka map w necie i wiem co za tydzień będzie
w--------e mnie no, żeby tak nie znać się na pogodzie
bo jesteście z miasta i nie umiecie czytać przyrody.
mnie to śmieszy żeby k---a smsem sprawdzać pogodę
a na c--j masz oczy i uszy? Kiedyś ludzie bez tv umieli przewidzieć pogodę na kilka dni do przodu
Spójrz w chmury, zacznij z nich czytać
bingo podlasie
Słaby troll albo po prostu dzieciak bez szkoły. W każdym razie czarnolisto, póki nie złożyło jaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
uczepiłem się bo mnie to śmieszy. Wiem że w praktyce to da 0 rezultatu.
pogoda to nie jest tak o , trzeba tym się na prawdę zainteresować. A z tego co widzę to ludzie nie mająż pojęcia żadnego, większość. A skrajnezjawiska będą coraz częstrze.
u was na portalu "kruchewski" czy jakoś tak. Ten typ naprawdę ma pojęcie o tych zjawiskach pogodowych. Szanuję go na prawdę.
jakiegoś leminga na wycieczce może ten sms obudzi, tylko tyle. A co do kruchewskiego, to myślę że z tego tylko się zaśmieje.
to jest jak sms dla kobiety przed gwałtem :) wreszcie przyjdzie taki dzień że te smsy skasują żeby do nich więcej nie przychodziły