Powinno sie ścigać ludzi którzy myślą w ten sposób i kupują taki samochód bo muszą mieć tą markę lub inne bmw czy merca, niezależnie od tego że to złom i trzeba włożyć mnóstwo pieniędzy jezeli sie chce tym bezpiecznie jeździć. Plus do tego powinno sie ścigać stacje diagnostyczne za dopuszczanie czegoś takiego do ruchu.
@laggeros: stary ja 3 dni temu widziałem jak koleś jechał hondą civic 5 - dałbym jej maks 1991. Auto warte może z 1,5 tysiaka i miał zrobione tablicę rejestracyjne własne.... jakim trzeba być debilem, żeby ładować w auto 1000 zł warte 1500 zł... No ale takie uroki życia blisko wsi. Jak widzę tych buraków i ich mentalność to ja pi3rdole, jeżdżą tymi rozj3banymi golfami 2-3 i czują się jak bogowie dróg,
@laggeros: no to chyba Ty tu masz jakieś kompleksy.. każdy kupuje to co mu się podoba, a auta marek premium nie różnią się tylko znaczkiem od aut spoza tego segmentu
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
#samoloty #motoryzacja