Wpis z mikrobloga

@Blackbeary to jest k---a nie śmieszne tylko żałosne
Ci ludzie myślą że zakładając koszulki na pomnikach wywrą presję na rządzie który ma takie poparcie w społeczeństwie o jakim inne partie mogły i mogą pomarzyć
  • Odpowiedz
Ci ludzie myślą że zakładając koszulki na pomnikach wywrą presję na rządzie który ma takie poparcie w społeczeństwie o jakim inne partie mogły i mogą pomarzyć

@sito83: Ekhm, ale wiesz, że platforma w 2011 miała wyższe?

Wy ludzie macie tak dramatycznie słabą pamięć, że PiS wam może wmówić wszystko /...
  • Odpowiedz
@Blackbeary: władza odbiera ci prawo do sprawiedliwego sądu a ty nazywasz protest bzdetami.

To jest dla ciebie za trudne.

@przeciwko78: Proszę o logiczny argument jak niby władza zabiera mi prawo do sprawiedliwego sądu. A co do samego protestu to owszem jego forma jest dla mnie bzdurna ponieważ nie przedstawia żadnych argumentów tylko profanuje pomniki w miastach.
  • Odpowiedz
@przeciwko78: Wybacz ale nie mam o sobie tak wielkiego mniemania abym uważał ze minister Ziobro albo ktokolwiek inny wybierze specjalnie dla mnie wyjątkowego sędziego a poza tym to dlaczego Ci wybrani przez Ziobrę mieli by być gorsi od ( wielokrotnie byłych komunistów ) wybranych przez poprzednie ustroje?
  • Odpowiedz
@Blackbeary: jeśli będziesz miał taki wypadek jak nieszcześnik z szydło to może ci się przejasni czemu strona postępowaniu nie powinna mieć wpływu na wyrok.
Różnica jest taka że do tej pory politycy nie mieli wpływu na sądy, wracamy do komunistycznych standardów w których partia ma wpływ na sądy.
  • Odpowiedz
@Blackbeary: jeśli będziesz miał taki wypadek jak nieszcześnik z szydło to może ci się przejasni czemu strona postępowaniu nie powinna mieć wpływu na wyrok. @przeciwko78: jak nie będę patrzył w lusterka i wjadę w inne auto to nie istotne czyje to wina będzie po mojej stronie i pretensje tez będę mógł mieć tylko do siebie

@Blackbeary: Różnica jest taka że do tej pory politycy nie mieli
  • Odpowiedz