TL,DR: Czy kojarzy ktoś jakieś ciekawe badania statystyczne dotyczące Tindera, bo to co widzę to trochę tragedia.
Tak sobie klikam w tego tindera, bez jakiś większych planów czy oczekiwań, ale niemal zawsze sprawdzam opisy. No i tu zaczynam odczuwać bagnet przeciętności powoli zagłębia w moim sercu. Jak już któraś z niewiast ma ten opis, a nie jest to norma, to zazwyczaj zainteresowania sprowadzają się do gór, książek, kina, muzyki i innych najprzecietniejszych rzeczy na świecie (nie mówię, że to źle, ale faktycznie nakreśla to obraz ludzi nieoryginalnych, bezbarwnych). A jak widzę TYLKO IKONKI to już totalnie odechciewa mi się czegokolwiek w sferze damsko męskich relacji.
Wiem, że to najprawdopodobniej nie różni się od męskiej części użytkowników, że ciekawe osoby to ogólnie rzadkość itp, ale wciąż napawa mnie to niesmakiem.
I nie jestem po stronie "d--y to qrwwwwyyyyy" itd.
@trypson_tryptaminka: Może sie laski zczaiły że opis c---a daje i żaden facet go nie czyta. Zresztą na tinderze ciekawy opis nie równa sie automatycznie że osoba w realu też jest ciekawa.
@trypson_tryptaminka Naprawdę sądzisz, że te fajne kobiety o świetnym charakterze i nieszablonowych zainteresowaniach będą samotne i szukać szczęścia w apce, gdzie najważniejsze jest zdjęcie?
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
TL,DR: Czy kojarzy ktoś jakieś ciekawe badania statystyczne dotyczące Tindera, bo to co widzę to trochę tragedia.
Tak sobie klikam w tego tindera, bez jakiś większych planów czy oczekiwań, ale niemal zawsze sprawdzam opisy. No i tu zaczynam odczuwać bagnet przeciętności powoli zagłębia
w moim sercu. Jak już któraś z niewiast ma ten opis, a nie jest to norma, to zazwyczaj zainteresowania sprowadzają się do gór, książek, kina, muzyki i innych najprzecietniejszych rzeczy na świecie (nie mówię, że to źle, ale faktycznie nakreśla to obraz ludzi nieoryginalnych, bezbarwnych). A jak widzę TYLKO IKONKI to już totalnie odechciewa mi się czegokolwiek w sferze damsko męskich relacji.
Wiem, że to najprawdopodobniej nie różni się od męskiej części użytkowników, że ciekawe osoby to ogólnie rzadkość itp, ale wciąż napawa mnie to niesmakiem.
I nie jestem po stronie "d--y to qrwwwwyyyyy" itd.
Naprawdę sądzisz, że te fajne kobiety o świetnym charakterze i nieszablonowych zainteresowaniach będą samotne i szukać szczęścia w apce, gdzie najważniejsze jest zdjęcie?
Komentarz usunięty przez autora
Zależy gdzie, w Wawie chyba największe szanse. OP szczęścia do nich nie miał.
Komentarz usunięty przez autora