Aktywne Wpisy

A330 +335
Tymczasem w warszawskim budżecie obywatelskim XD
Do Choroszczy?
Do Choroszczy
Na badania?
Nie, na stałe xD
Do Choroszczy?
Do Choroszczy
Na badania?
Nie, na stałe xD
źródło: 1000023234
Pobierz
mareczuczeek +246
Kupiłem nowy #rower
Dajcie choć 1 plusa dla chuopa
Dajcie choć 1 plusa dla chuopa
źródło: 1000021984
Pobierz

To już mój ostatni wpis pod tym tagiem. Poniżej przedstawiam trochę ciekawostek z ostatnich 100 dni (nie uwzględniają dnia nr. 101). Forma bardziej przystępna niż edytowanie tego we wpisie.
Na koniec chciałbym przekazać tylko dwie rzeczy.
Pierwszą z nich są podziękowania dla tych, ktorzy pozytywnie odbierali całą serię wpisów z moim udziałem.
Drugą kwestią jest podejście ludzi do tego portalu ze śmiesznymi obrazkami i brak rozumienis tego co się czyta/przegląda. Jak sama nazwa wskazuje, przeglądamy mikroblog, co z definicji oznacza dowolność zamieszczanych tu treści. Natomiast jak widać zrozumienie tego wykracza poza OGROMNĄ część obecnej to społeczności [tak, vikop.ua to portal społecznościowy ( SZOK ZOBACZ MEMY)], nie mówiąc o tym jak skomplikowanym systemem są dla was czarnelisty i sam algorytm wypoka.
Tym ludziom również dziękuję za to, że miałem nieziemską bekę z waszych komentarzy, tego irracjonalnego bólu d--y i myślenia, że wasz płacz cokolwiek znaczy xDDD
To by było na tyle, bo szkoda mi czasu na rozwodzenie się i tłumaczenie oczywistości.
Elko pomelko ;>
#koszuledotera #pierwszyatencjuszwykopu #ubierajsiezwykopem #atencyjnyniebieskipasek
źródło: comment_J3bgNqtJiU8LKG92LqvLUBADqnkGSbN0.jpg
Pobierz( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ale dużo racji w tym co mówisz. Już dawno temu przestałem czegokolwiek oczekiwać od tej społeczności. Miejsce gdzie przyszłe Janusze śmieją się ze swoich przyszłych kreatur
Ja gratuluję wytrwałości, miło się obserwowało tag, nadal będę fanką, pozdrawiam :)
źródło: comment_PIkuGl1qz8jAmQ6CL5H1jdZfSws3qfRv.gif
Pobierz@ciastko_z_kremem
Chyba i ja wiem ( ͡º ͜ʖ͡º)