Wpis z mikrobloga

• 1
#fut #fifa18 mircy mam pytanie. Chcę zrobić sobie ikonę na sam koniec gry, z SBC. Mam w opór wysoko ocenionych kart niewymiennych, które chcę przepalic. Która ikonę możecie polecić, jeśli chodzi o te, które nie potrzebują innej ikony do przepalenia? Jako, że kibicuje Barcelonie myślałem o Puyolu, bo mam problem z obroną. Praktycznie mam samych wysokich obrońców, a niskich i trochę szybszych brak. Ew napastnik, ale tutaj nie wiem kogo wybrać.
Platforma to PC.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@n1troo c-----y niestety, mam 3 składy, ale nic takiego, żeby można było złożyć d------y jeden.

Fahrmann, Lukaku Futties, Manolas Futties, Hummels Tots, Boateng, Vrsaliko Futties, SMS 88, Luis Gustavo, Nani FOF, Immobile 88, Fekir FOF, Aouar, Bale, Kross Tots, Paulinho FOF, Saul Tots i parę jeszcze innych
  • Odpowiedz
@Mato:
Ja robilem gullita i jak dla mnie najlepszy pomocnik w grze, zajebisty odbiór i strzal. Goscia nie da sie przepchnąc, dla mnie pomocnik kompletny.
  • Odpowiedz
@Mato: Rijkaard to IMO top3 ŚPD z ikon, przed nim jest tylko Vieira, Gullit no i może Petit.

Jeśli chcesz zrobić tylko jedną ikonę, to trochę szkoda byłoby kupować zawodnika do defensywy. Jeśli nie stać Cię na Gullita (zdecydowanie top3, o ile nie top1 karta w grze) i R9, to może Crespo? Na pewno będziesz miał więcej funu mając ikonę w ataku, a Crespo jest tani, szybki, silny i ma
  • Odpowiedz
@Mato: nie pamietam teraz dokladnie ale z tych najbardziej grywalnych to praktycznie przynajmniej jesna ikone trzeba przepalic albo więcej, chyba Zanetti tylko jeat bez. Jak już to polecam Petit, Gullit, Vieira, Maldini, Roberto Carlos, Rio Ferdinand. Ewentualnie zrób sobie np Neste a potem go przepal na sbc z Maldinim, tak samo możesz zrobić z Litmanenem żeby Gullita zrobić
  • Odpowiedz
@Mato: Crespo 100%. Zrobiłem ich obydwu, bo potrzebowałem ikon do SBC Ronaldo. Każdym zagrałem 10-15 meczy, IMO Larsson był zdecydowanie gorszy, Crespo bardziej pasuje do tej gry.

A przepalanie niegrywalnych ikon w SBC tych lepszych jest bardzo dobrym pomysłem, bo wyjdą taniej niż najtańsze ikony z marketu, a do tego mają wyższy overall.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kowi1910 Gullit to wiadomo, że dzik. Nie bez przyczyny jest tyle o nim filmów na yt z Fify :D
@kielbasior muszę nad tym pomyśleć, ale sądzę że nie będę miał hajsu dostatecznie dużo
  • Odpowiedz
@Mato: nie koniecznie bo jak masz duzo kart w klubie to wyjdzie taniej jak kupowanie ikony a to i tak juz koniec gry wiec nie ma co kisic kart w klubie ktorymi i tak sie nie bedzie juz gralo.
  • Odpowiedz