Wpis z mikrobloga

Dlaczego kobiety cały - swój bagaż emocjonalny z poprzedniego związku, pakują w worek i zabierają ze sobą w nowy związek i katują nim nowego nic nieświadomego faceta.
Dlaczego faceci podchodzą do wszystkiego w prosty, bezstresowy i nienerwowy sposób, a baby muszą być takie #!$%@?ęte i widzieć wszędzie problem.

Wczoraj się nasłuchałam takiego #!$%@? koleżanki i mam tyle NEGATYWNYCH emocji, że aż mi niedobrze.
Ostatnio staram się żyć bezstresowo, nie denerwować. Relaksować, żyć powoli, a ona mi #!$%@?ła to całe moje wypracowane ZEN w 2 godziny, DWIE!

#rozowepaski
  • 34
@Juhasek: MogłAŚ, AŚ widzisz ten RÓŻOWY pasek?

@abelel nie wiem, na razie spotykam same #!$%@?ęte. Wiecznie coś im nie pasuje w tym facecie, wiecznie narzekają, WIECZNIE jest jakiś problem.

Wczoraj powiedziała, że facet chce ją zabrać na wakacje i zapłacić za nią, więc ona się obraziła BO ON ŚMIE CHCIEĆ ZA NIĄ ZAPŁACIĆ, a jej HONOR na to nie pozwala! I ON POWINIEN TO WIEDZIEĆ!

Ona pieniędzy nie ma, więc nigdzie
@aglegola: prawda jest taka, że duża część różowych które myśli jak ty po kilku msc z niebieskim dostaje chyba czymś ciężkim w głowe i zaczyna się zachowywać jak koleżanka, o której piszesz.
Jak żyć?
Dunno ¯\_(ツ)_/¯
@aglegola: Kobiety nie tylko do związków podchodzą emocjonalnie ale do wszystkiego. Kiedyś mojej dziewczynie kobieta na mięsnym źle pokroiła mięso to ta miała #!$%@? jakby jej matkę zabili.
@nosfebartu: TAK BARDZO TO! Nawet ten jej chłopak mówi "rok sielanki, co się teraz stało?" a ona mu " TO TY MI POWIEDZ CO SIE STALO" XD

Straszne, ze ona już jest na takim etapie, że powie cokolwiek byle WYGRAĆ. Nie słucha tego co on do niej mówi tylko liczą się jej żale i emocje.

@echelon_: XDDDDDD o jprdl

Ale wiesz, ja miałam podobnie. W pewnej chwili zaczęłam się zastanawiać
@aglegola: Powodzenia w trzymaniu dystansu do świata.

Ja mam to szczęście, że moja kobieta rzadko kiedy ma takie przypały, że przesadza w czymś. Biorąc pod uwagę, że nie ma tak non stop to może to hormony. Aż się zastanawiałem czy nie wpisywać przypałów do kalendarza i szukać trendów.
@echelon_: no hormony tez maja wplyw. Ja ciągle nad sobą pracuję i jest coraz lepiej :) Dziękuję, staram się utrzymywac dystans. A #!$%@? lasek zacznę po prostu unikać, bo mi krew psują.

@nosfebartu: xDDDDDDDD No pewno. Np. moja młodsza siostra jest taka sama xD Może dlatego tak nie znoszę zachowań tego typu, bo całe dzieciństwo moja siostra była taką roszczeniową księżniczką, do której słowo zawsze musi należeć ostatnie xD I