Aktywne Wpisy
naksu +8
#pytaniedoniebieskichpaskow fajna taka sukienka na jesień czy nie?
Niedoszly_Doomer +26
Norris blagam cie
#f1
#f1
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Dlaczego faceci podchodzą do wszystkiego w prosty, bezstresowy i nienerwowy sposób, a baby muszą być takie #!$%@?ęte i widzieć wszędzie problem.
Wczoraj się nasłuchałam takiego #!$%@? koleżanki i mam tyle NEGATYWNYCH emocji, że aż mi niedobrze.
Ostatnio staram się żyć bezstresowo, nie denerwować. Relaksować, żyć powoli, a ona mi #!$%@?ła to całe moje wypracowane ZEN w 2 godziny, DWIE!
#rozowepaski
@abelel nie wiem, na razie spotykam same #!$%@?ęte. Wiecznie coś im nie pasuje w tym facecie, wiecznie narzekają, WIECZNIE jest jakiś problem.
Wczoraj powiedziała, że facet chce ją zabrać na wakacje i zapłacić za nią, więc ona się obraziła BO ON ŚMIE CHCIEĆ ZA NIĄ ZAPŁACIĆ, a jej HONOR na to nie pozwala! I ON POWINIEN TO WIEDZIEĆ!
Ona pieniędzy nie ma, więc nigdzie
@abelel: to prawda. I chyba wśród wielu młodych dziewczyn tak jest. Są niedowartościowane i czują wszedzie zgarożenie.
@rewter: tak zrobię
Jak żyć?
Dunno ¯\_(ツ)_/¯
Mężczyźni też są niedowartościowani - mógłbym nawet zaryzykować stwierdzeniem, że bardziej niż kiedykolwiek
Straszne, ze ona już jest na takim etapie, że powie cokolwiek byle WYGRAĆ. Nie słucha tego co on do niej mówi tylko liczą się jej żale i emocje.
@echelon_: XDDDDDD o jprdl
Ale wiesz, ja miałam podobnie. W pewnej chwili zaczęłam się zastanawiać
Ja mam to szczęście, że moja kobieta rzadko kiedy ma takie przypały, że przesadza w czymś. Biorąc pod uwagę, że nie ma tak non stop to może to hormony. Aż się zastanawiałem czy nie wpisywać przypałów do kalendarza i szukać trendów.
Brzmi przesadnie znajomo....
@nosfebartu: xDDDDDDDD No pewno. Np. moja młodsza siostra jest taka sama xD Może dlatego tak nie znoszę zachowań tego typu, bo całe dzieciństwo moja siostra była taką roszczeniową księżniczką, do której słowo zawsze musi należeć ostatnie xD I