Aktywne Wpisy
Mystoo +22
żale się. mam 6 lat młodszą siostrę, 18 lat, zawsze wydawało mi się, że jest porządną kobietą. teraz przyjechał do niej chłopak który jest rok młodszy od niej i ma tylko 17 lat, nocuje u niej już od kilku dni. dzisiaj przyłapałem ich jak kąpią się razem. poskarżyłem się o tym matce, a ona zrobiła im aferę gdzie jak podsłuchałem moja siostra przyznała się, że straciła z nim dziewictwo. zdębiałem. teraz w
Czy to ja jestem #!$%@??
Macbooki #!$%@? mnie prądem (m1 i m2 air), zarowno na fabrycznej ladowarce jak i ladowarkach GaN Ankera i Satechi (chyba 60w i 165w). Z iPhone jest to samo. #!$%@?ą w domu i na wyjazdach. Obecnie jestem w hotelu i tu #!$%@? mnie tak, ze czuje kopnięcie jakbym sie naelektryzował kocem za kazdym razem jak biore telefon lub maca do reki. Wczesniej mialem jeszcze kilka macbookow i bylo
Macbooki #!$%@? mnie prądem (m1 i m2 air), zarowno na fabrycznej ladowarce jak i ladowarkach GaN Ankera i Satechi (chyba 60w i 165w). Z iPhone jest to samo. #!$%@?ą w domu i na wyjazdach. Obecnie jestem w hotelu i tu #!$%@? mnie tak, ze czuje kopnięcie jakbym sie naelektryzował kocem za kazdym razem jak biore telefon lub maca do reki. Wczesniej mialem jeszcze kilka macbookow i bylo
https://pastebin.com/QdKK9C97
#neuropa #bekazpisu #hakatumba #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Fugi88888: zechcesz objaśnić?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Fugi88888: a to xD ja tam w Warszawie nie głosuję, ale jakbym głosował - zagłosowałbym na Śpiewaka
Btw. Koleś pracujący w ministerstwie obsługujący farmę fp rządowych powinien oznaczać prokuraturę na karku następnego dnia. Chory kraj.
@Herubin: wg tej wypowiedzi samego zainteresowanego, przynajmniej część fp jest jego
@Lipathor: o proszę. Już PiS zaczyna urabiać powoli społeczeństwo
Komentarz usunięty przez autora
@ZaplutyKarzelReakcji: @Herubin: tutaj też jest, ciekawe czy kalafiory to jego konta