Wpis z mikrobloga

To jest niewytłumaczalne, że zapętlony kilkusekundowy gif może wywoływać takie spektrum emocji, że chciałoby się za wszelką cenę tam przenieść, żeby choć przez chwilę móc te wszystkie dźwięki usłyszeć faktycznie, a nie tylko w głowie. I żeby poczuć ten podmuch wiatru na skórze. Niemożliwie hipnotyzujący. Mój ulubiony, wielokrotnie wrzucany.
#cityscape #pixelart #sztuka
Pobierz XsomX - To jest niewytłumaczalne, że zapętlony kilkusekundowy gif może wywoływać taki...
źródło: comment_g23yef3YbNAmNyBL7OgVeiHnDNZIpbEf.gif
  • 27
@sveq91: imo 3 laptopy bo to jakiś wannabe haker czy inny anonimus. Te łuski mnie zaintrygowały, jednakże wątpię by ktoś strzelił 5 razy i nie byłoby żadnego rykoszetu, że żaden pocisk z tak bliskiej odległości nie przeszedłby na wylot. Może ślad/y po kulach są poza kadrem ale to nie wiem gdzie musiałby stać napastnik, chyba za oknem a to wyklucza łuski na dywanie. lekko uchylone okno może oznaczać że po prostu
Pobierz malibu99 - @sveq91: imo 3 laptopy bo to jakiś wannabe haker czy inny anonimus. Te łus...
źródło: comment_AuUY8Wu7I55eqWsw2aDOJFTG70sFqBsk.jpg
@Wight: To uderza mnie jeszcze bardziej do tej sceny. Właśnie tak się czuję. Wieczór, latem, wszystko przemija. Jestem zmęczony.

Kawiński to jest jak czuję się super cool i jadę sobie samochodem przez nocne miasto.
XsomX - @Wight: To uderza mnie jeszcze bardziej do tej sceny. Właśnie tak się czuję. ...