#anonimowemirkowyznania Mirki, mam dosyć nietypową sytuację. Otóż zapisałem się na kurs językowy i zauważyłem (mimo, że straszna ze mnie pierdoła i potrzebuję naprawdę wyraźnych sygnałów), że nauczycielka jest mną zainteresowana (jest studentką z Chin). Na kursie szło mi bardzo słabo, bo nie miałem czasu się przygotować - chodziłem tam głównie żeby sobie z nią pogadać po kursie. No i raz ją zaprosiłem na spacer, pochodziliśmy sobie i usiedliśmy na ławce. Jakiś robak zaczął po niej chodzić i zapytała mnie czy bym go nie zabrał (pretekst abym ją podotykał? kilkukrotnie to powtórzyła). Pożegnaliśmy się i tyle. 2 tygodnie później napisała mi, czy bym nie chciał z nią pojechać gdzieś na cały dzień. No to pojechaliśmy (oglądaliśmy muzea itp.) i wtedy jakoś tak odruchowo złapałem ją za rękę. Od tej pory cały czas chodziliśmy trzymając się za ręce (lol). Gdy wracaliśmy pociągiem cały czas trzymała mnie za rękę i tuliła się do mnie (zbliżała się mocno do moich ust, ale ja nie chciałem się całować w pociągu pełnym osób). Tydzień później (tj. ostatnia sobota) wybraliśmy się do zoo - schemat generalnie ten sam. Lecz gdy wracaliśmy ona zaczęła mnie mocno dotykać po brzuchu (mam tam wrażliwe miejsca), no to zacząłem robić to samo. W pewnym momencie jej usta były tak blisko, że nie dało się uniknąć pocałunku - no i ona całowała mnie chyba z 5 minut - w usta, w szyję. Ja nie do końca odwzajemniałem to, ale widocznie jej to nie przeszkadzało. Potem jak przestaliśmy to znowu od czasu do czasu mnie całowała. Kuźwa co ja robię? Nie będę oszukiwał, jest dosyć przeciętna z wyglądu (5-6/10), ale jest super łatwo z nią (chyba jeszcze nigdy w życiu nikt nie był tak mocno we mnie wpatrzony), ale co mnie odrzuca najbardziej -> nie ćwiczy (nie jest gruba, ale po prostu ja chcę mieć 'zwartą' konstrukcję, zwłaszcza że sam dbam o siebie). Spróbować ją po prostu zaliczyć, bo nic więcej z nią nie planuję - czy już teraz zerwać znajomość? Kilka porad dla przegrywów (#przegryw) -> jak nie wiecie kiedy przytulić dziewczynę, to musi wynikać z dwóch stron -> wszystko w ciągu tego miesiąca było absolutnie naturalnie, nie wymuszone. Nie martwcie się, jeżeli dziewczyna jest wami zainteresowana to znaki będą kompletnie oczywiste. #zwiazki #randka #przegryw #wychodzimyzprzegrywu
Spróbować ją po prostu zaliczyć, bo nic więcej z nią nie planuję - czy już teraz zerwać znajomość?
@AnonimoweMirkoWyznania: lol. a nie możesz jej wprost powiedzieć, że interesuje cię tylko seks? a nóż widelec ona się na to zgodzi skoro jej się podobasz, a unikniesz ściemniania i oszukiwania
@AnonimoweMirkoWyznania: dajcie sobie szansę, pamiętaj co poruchasz to nikt Ci nie zabierze, a nóż to demon w łóżku i będziesz miał bardzo miłe wspomnienia ( ͡°͜ʖ͡°)
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
Mirki, mam dosyć nietypową sytuację. Otóż zapisałem się na kurs językowy i zauważyłem (mimo, że straszna ze mnie pierdoła i potrzebuję naprawdę wyraźnych sygnałów), że nauczycielka jest mną zainteresowana (jest studentką z Chin). Na kursie szło mi bardzo słabo, bo nie miałem czasu się przygotować - chodziłem tam głównie żeby sobie z nią pogadać po kursie. No i raz ją zaprosiłem na spacer, pochodziliśmy sobie i usiedliśmy na ławce. Jakiś robak zaczął po niej chodzić i zapytała mnie czy bym go nie zabrał (pretekst abym ją podotykał? kilkukrotnie to powtórzyła). Pożegnaliśmy się i tyle. 2 tygodnie później napisała mi, czy bym nie chciał z nią pojechać gdzieś na cały dzień. No to pojechaliśmy (oglądaliśmy muzea itp.) i wtedy jakoś tak odruchowo złapałem ją za rękę. Od tej pory cały czas chodziliśmy trzymając się za ręce (lol). Gdy wracaliśmy pociągiem cały czas trzymała mnie za rękę i tuliła się do mnie (zbliżała się mocno do moich ust, ale ja nie chciałem się całować w pociągu pełnym osób). Tydzień później (tj. ostatnia sobota) wybraliśmy się do zoo - schemat generalnie ten sam. Lecz gdy wracaliśmy ona zaczęła mnie mocno dotykać po brzuchu (mam tam wrażliwe miejsca), no to zacząłem robić to samo. W pewnym momencie jej usta były tak blisko, że nie dało się uniknąć pocałunku - no i ona całowała mnie chyba z 5 minut - w usta, w szyję. Ja nie do końca odwzajemniałem to, ale widocznie jej to nie przeszkadzało. Potem jak przestaliśmy to znowu od czasu do czasu mnie całowała. Kuźwa co ja robię? Nie będę oszukiwał, jest dosyć przeciętna z wyglądu (5-6/10), ale jest super łatwo z nią (chyba jeszcze nigdy w życiu nikt nie był tak mocno we mnie wpatrzony), ale co mnie odrzuca najbardziej -> nie ćwiczy (nie jest gruba, ale po prostu ja chcę mieć 'zwartą' konstrukcję, zwłaszcza że sam dbam o siebie). Spróbować ją po prostu zaliczyć, bo nic więcej z nią nie planuję - czy już teraz zerwać znajomość? Kilka porad dla przegrywów (#przegryw) -> jak nie wiecie kiedy przytulić dziewczynę, to musi wynikać z dwóch stron -> wszystko w ciągu tego miesiąca było absolutnie naturalnie, nie wymuszone. Nie martwcie się, jeżeli dziewczyna jest wami zainteresowana to znaki będą kompletnie oczywiste.
#zwiazki #randka #przegryw #wychodzimyzprzegrywu
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
@AnonimoweMirkoWyznania: lol. a nie możesz jej wprost powiedzieć, że interesuje cię tylko seks? a nóż widelec ona się na to zgodzi skoro jej się podobasz, a unikniesz ściemniania i oszukiwania
@AnonimoweMirkoWyznania: Dzięki za eksperckie opinie
@Pangalaktyczny-Gardlogrzmot: sam potrzebuje porady, a rad udziela jak rasowy alfa XD
Komentarz usunięty przez moderatora