Wpis z mikrobloga

@Adicts: 4fea, 3fma, mxe, 3mmc, 4mmc, pentedron, ald52, 1plsd, allad, homipt to wszystko dopalacze, niektóre juz niestety nielegalne, lepsze a napewno bezpieczniejsze od opioscierwa i krajowego gowna z tynkiem i kofeiną
@starypiernyk: a jak nazwiesz śmiertelnie niebezpieczny narkotyk którego skład jest nieznany, poza domestostem i trutką na szczury? Przecież to dopalacze, chcesz mi powiedzieć ze homipt kupiony w sklepie Z DOPALACZAMI to nie dopalacz? Ee panie to wszystko złe jest, czytałem w gazecie że jeden chłopaczek zapalił takiego dopalacza i wylądował w szpitalu... patrz Grażynko, za niedługo wszystkich świętych, boze narodzenie i znowu Wielkanoc
@rereriusz A jak kupie 4-HO-MIPT z marketu z narkotykami to już będzie narkotykiem? Popatrz, że ALD52, analogi LSD i wszelakie tryptaminy (w tym 4-HO-MIPT) zostały opisane w PIKHALU i TIKHALU szmat czasu temu.
@starypiernyk: po co mi to mówisz? Ja nie uznaje takiego określenia jak "dopalacze" ale zdecydowana większość społeczeństwa juz tak. Nie ma dla nich różnicy czy walisz pochodne alfy, palisz kanna scierwo, leczysz sie klefedronem albo zażywasz od czasu do czasu tryptaminki. Jestes ćpunem i w trosce o ciebie pan państwo zdelegalizuje wszystkie te substancje, w końcu lepiej żebyś truł sie alkoholem na który jest akcyza niz latał raz w miesiącu po