Aktywne Wpisy
Feijoa +1
Czy tylko mi ciągle zdarzają się takie chore akcje na drodze, czy może ludzi w tym kraju już kompletnie popaprało? Wczoraj jakiś chłopak próbował mnie przejechać na pasach, a w sobotę jakaś dziewczyna tak bardzo próbowała na mnie najechać, że aż nie wyrobiła się na zakręcie i musiała wycofać. Ja nie jeżdżę jakoś dużo, ale takie chore akcje zdarzają mi się nagminnie - np. jakaś kobieta dosłownie próbowała mnie staranować na pustym
MajsterZeStoczni +112
Zmagam się od ponad 20 lat z depresją, Moja matka kończy za kilka dni 60 lat. Kupiłem jej smartwatch i oprócz tego stwierdziłem, że zrobie coś sam,od lat wiedziałem, że lubi Słoneczniki van Gogha, to namalowałem po swoemu
#depresja #tworczoscwlasna
#depresja #tworczoscwlasna
puszkach taka jak widoczna na zdjęciu. Przy kasie okazało się, że jednak płacimy ponad złotówkę więcej.
Wlasnie idziemy do biedronki się kłócić. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W komentarzu zdjęcie paragonu.
#biedronka #oszukujo #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
Teraz do 5.08 jest w tej samej cenie, jednak trzeba kupić 2x 4-pak.
Więc standard, nieaktualna cenówka. Albo trzeba kierować się gazetką, albo reklamować od razu przy kasie jak jeszcze wisi stara cenówka, może jeszcze dalej wisi.
Gdybym się nie upomniala nie miałabym co liczyć, że oddadzą mi różnice w cenie ¯_(ツ)_/¯
@Kukurydz: gówniane tak konkretnie