Wpis z mikrobloga

#warszawa #damprace #praca

Szukam Data Quality Analyst
Roczny kontrakt + przedłużenie
Stawka to min. 470 pln/dzień (B2B)

Zadania:
Praca w zespole zajmującym się jakością danych: nadzorowanie osób, które zajmują się wprowadzaniem danych, sprawdzanie sposobów wprowadzania danych i naprawianie ich u źródla - kontakt z działami technicznymi, raportowanie błędów i niejasnosci, zbieranie wymogów co do danych, ustalanie scenariuszy testów tych sposobów wprowadzania danych

Wymagania:
Doświadczenie na w/w stanowisku (wykształcenie w bankowości, finansach, ekonomii bardzo mile widziane), doświadczenie w kontroli jakości danych, znajomość j. angielski na poziomie B2+
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Bober: Nie mam ustalonej konkretnej liczby. Zależy od człowieka - jeśli ma doświadczenie w bankowości, wykształcenie w tym kierunku, to pewnie rok z hakiem wystarczy. Zazwyczaj poszukuję z takim 2-3, może 4 letnim doświadczeniem.
No bo wiadomo, że jak się kandydat wstrzeliwuje idealnie, to wystarczy mniej doświadczenia. Jak robił inne rzeczy, to dobrze by miał trochę więcej, żeby ogarniał ten sektor trochę mocniej. Więc zależy od CV i ogarnięcia życiowego
  • Odpowiedz
  • 0
@Oto_ja coś z analizą danych dla kogoś z dwoma latami w księgowości w SSC, angielski B2, niemiecki komunikatywnie. Moje pw zawsze otwarte :)
  • Odpowiedz