Aktywne Wpisy
eazy-e +148
Chłop musi sam nacierać przy łopacie w niedzielę żeby ogrodzic działkę, bo nie stać go na zlecenie tego komuś, a na dodatek #niedzielawieczur is closer than it appears i rano do kołchozu
#budownictwo #budujzwykopem #remontujzwykopem
#budownictwo #budujzwykopem #remontujzwykopem

Grooveer +2

Mirki spod tagu #citroen #citroenc5 - co możecie powiedzieć o takim samochodzie? Warto się tym zainteresować? Miałem okazję prowadzić taki samochód jakieś 50km, więc wiem, że jest super wygodny - przynajmniej jak dla mnie, pytanie tylko co dalej? Taki klekot dobrze się sprawuje czy lepiej benzyna?
#motoryzacja #kiciochpyta
@OperatorHydrolokator: W tym C5 chyba nie było złych silników - klekoty nie raz widziałem z przebiegiem 700k, benzyny też raczej bez problemu, lubią się z LPG w razie potrzeby. Nie wiem, jak jest z dostępem do elementów hydropneumatyki - miałem kontakt tylko z Xantią i niestety oryginalnych części już nie ma, jak coś jebnie, trzeba dorabiać. Podejrzewam, że z C5 już powoli może
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@krzysztof-es-545: Co za problem? Dotychczas jeździłem Golfem III z 1993r - sprzedałem go tydzień temu, to teraz chcę coś "nowszego" :P A fundusz ograniczony, co zrobisz ¯\_(ツ)_/¯
@aksal89: Zaraz, że głupie :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@aksal89
@pawel_1980
@Tommo22 Na podstawie doświadczeń osobistych z Citroenami z tamtych lat balbym się nie tyle mechaniki co elektroniki, bo to jest masakra, wypytaj się czy niema żadnych problemów tego typu, bo co by nie było to nawet jakbyś wtopił to większość odzyskasz kasy z części.